Új hozzászólás Aktív témák

  • kelly416

    veterán

    válasz flymi #16754 üzenetére

    Általában emelő, keresztkulcs, vontatóköztél (szerencsére inkább én húzok másokat, minthogy engem húzzanak), bikakábel, rongyok, kéztisztító, kézfertőtlenítő, néhány izzó és biztosíték (és ezek többnyire bele is férnek a fejjel lefelé elhelyezett pótkerékben), meg még egy-két ez-az, ha sima otthoni használatban van a gép. Nyaraláshoz és egyéb nagyobb utakhoz természetesen kiegészítem ezzel-azzal néha, attól függ, mire lehet szükség. Pl. hólánc, ioncserélt víz, jégoldó, stb... Spanit és egyebeket, mióta futóm van, a futó kellékeként tartok csak.
    Szégyenszemre poroltóm nincs, de már rég be szeretnék tervezni valahová egyet, de autóváltás előtt állok, majd utána meglátom, hol és mennyi helyem lesz.

    DeFranco:
    Fater 5ös kazánlemez darabot használ az emelő alá otthon is, úgyhogy én azt tanultam el. De kerék alá azt nem tenném be több okból sem. :DDD
    A poroltóról viszont megegyezik a véleményünk, bár a család meg a gyerekek lassúsága miatt (képesek elbambulni veszélyhelyzetben is) gondoltam, hogy mégiscsak beszerzek egyet. Ülés alá viszont nem merném tenni, mert ha elszabadul, nagyot üthet vagy beragadhat a pedálok alá/közé.

Új hozzászólás Aktív témák