Új hozzászólás Aktív témák

  • flymi

    addikt

    Egy gyors kérdéssel kezdeném, nem hiányzik sehonnan semmi?

    Aztán, megvolt a szélvédőn a kavicsfelverődés javítás, most már nem repesztheti be télen a megfagyó víz, mert ki lett töltve. Persze látszik a helye, de nincs zavaró helyen.
    A vadiúj levélrács is a helyére került (mondjuk rá), sajnos a szélvédőre ragasztás felemás lett, mert vannak benne arasznyi részek, ahol nem látok fehér trutyit a két elem közt. Nem tudom ez így mennyire korrekt, de meglepett mikor húztam le a ragszalagot, h nem mindenütt van hozzávarrva az üveghez.

    Mint kiderült egyébként (nekem fel sem tűnt), anno mikor a szélvédőt cserélték nem voltak valami precízek és az egész lejjebb van csúszva/beragasztva mint kéne. Ezért állnak kicsit hülyén az ablaktörlő lapátok is (nincsenek lukon).

    Ráadásul ami a legnagyobb bajom, h bármennyire is gyári (kiváló állapotút szereztem bontóstól) mindkét végén nem illeszkedik. A képeken látható mire gondolok. Sajnos a vezető oldalon nem passzol, nem fekszik fel a műanyag így a víz nagy része a torony mellett a kasznira fog folyni belülről és nem a vízelvezetőbe.

    A jobb oldal (utas oldal) patent lett:

    A bal oldal nem igazán stimmel (pirossal jelölve jól látszik), de legalább ehhez a levlrácshoz megvolt a kékkel jelölt gumi is. ami az enyémből hiányzott.

    Aztán mert nagyon ráértem kapott egy kis optikai tuningot is :DDD , amit max a szerelőm fog pont lexarni, más meg úgyse látja. A felirat felé oda kellett volna még írni, hogy : NEM...

    Plusz a végén lekaptam a fojtószelepről a csövet, h megnézzem mi újság de igazán nem értek hozzá, h ez most mennyire koszos és/vagy kopott. Szerintetek? :U Hogy lehet megmondani erről, h mennyire "kopott"?

    Előre is kösz a válaszokat!

    U.i.: Az ajtóhoz már nem akartam hozzányúlni (kilincs, ablakemelő olajzása, ajtóhatároló és komplett tükörcsere), ezek még váratnak magukra.

    [ Szerkesztve ]

    /// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///

Új hozzászólás Aktív témák