Új hozzászólás Aktív témák

  • tailor

    őstag

    Na skacok, hát asszem nekem az ESS-sel elválnak útjaink :( Ma vittem el a kocsit egy itteni szakihoz, akit a kollégám nagyon ajánlott, és évek óta nála szereltet. Megnézte az olajfolyás okát, és a szervócső cserés. Már korábban is zümmögött kicsit tekerés közben, anno jeleztem is tavaly decemberben, amikor teljes szervofolyadék-cserén volt Gödön (csere után a piros folyadék motorolaj-fekete volt, de az állítólag normális, mert a csőben van dzsuva...). Én csak azt nem értem, hogy ha a 2-es Focusnál ez köztudott hiba, hogy a szervó rendszer ilyen (és valszeg már decemberben is szar volt), hogyhogy nem nézik át? "Gondolkodunk..." - ja, csak már nem úgy, mint az elején :( Nagyon sajnálom, mert drágák is lettek, és a minőség sem a régi (amellett, hogy a Zoli szaktudása kiemelkedő! De sajna nem ő áll ott a kocsik mellett már).

    Más: a szakival megnézettem a nyekergést is, ami elölről jött a leömlő csere után, és persze, hogy a kipufogó klinika b.szott el valamit. Szarul tették fel a leömlőt, és a gázadáskor, amikor a nyomaték picit megmozgatja a blokkot, a kipufogó beleért a bölcsőbe :W De kétszer is válltig állították, hogy ők máshoz nem nyúltak, ez nem az ő saruk. A szerelő ma felhívta őket, hogy jöttömre kelet felől számítsanak, mert ezt bizony meg fogják csinálni jól. (Arról már nem is beszélve, hogy a kicserélt hátsó dobot és kipufogót ferdén heggesztették fel...).

    Szóval: ha az ember jót akar, akkor kb. vagy maga csinálja, vagy talál valakit, aki hozzáértő, és saját maga és a klientúra miatt nem ad ki szart a kezei közül. Én most nagyon bízom abban, hogy megtaláltam ezt a szakit... de mindemellett eszméletlen dühös vagyok, hogy manapság nem számít, hogy mióta vagy ügyfél, vagy mennyi pénzt fizetsz ki: a minőségi munka nem lényeg, csak a minél gyorsabb megtérülés. :(((

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák