Új hozzászólás Aktív témák

  • Danika256

    aktív tag

    Sziasztok!

    Kellemes Húsvétot mindenkinek!
    Még a cipő témához visszatérve érdeklődnék, hogy valamelyikőtöknek van e gondja a sarok dörzsölődésével?
    Nekem már kezdetetk óta problémám van vele.. A cipőm mérete megfelelő, 43.5-ös, de a lúdtalp miatt ugye szélesebb a lábam, így ez a méret passzol szélességben, de hosszban talán túl nagy? Mondjuk nem érzem annak..
    A lényeg, hogy azt találtam ki, hogy a cipő hátulját végig leragasztom ilyen leukoplaszttal, hogy a cipő ne sérüljön. Az első cipőm párszáz km után így adta meg magát. A zoknim sem mindegy milyen anyagből van.. Aztán ehhez még a sarkamat is leragasztom, és így a legrosszabb esetben is csak a zokni adja meg magát egy idő után :D
    Tök mindegy mennyire van szorosra húzva a cipő, ezt nem tudom kikerülni.. Így fm távig nem is szokott gond lenni, de pl a Gerecsén az egyik sarkamról csak lekapta a bőrt. A tapasz meg szétégett :D
    Van ezzel kapcsolatban tapasztalat, van másnak is ilyen gondja? Vagy ezzel most már együtt kell élnem, esetleg egy GT2000 vagy 3000 segíthet ezen is??
    Még ehhez hozzájön, hogy nekem a cipő bejáratása is kínszenvedés emiatt, gyúrnom kell hetekig, különben aztán pár km után szétmenne a sarkam teljesen.. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák