Új hozzászólás Aktív témák

  • Agony

    aktív tag

    Köszönöm!

    Még a 3:50 is bizonytalan volt, főleg fejben, Tom tudja mit össze rinyáltam privátba, hogy még az edzéseken is szétestem fejben, de azért versenyen más... talán csak az volt a rossz, hogy 5-6K-tól egyedül futottam, pedig sokat jelentett volna valakihez húzni.

    A "taktika" ugyanaz volt, mint nyáron egy szintén szegedi félmaratonon. Ott 3:55 volt a cél, aztán ha bírom jó, ha nem akkor meg legalább kiderül hogy olvadok el, aztán ott is 1 másodperccel a cél alá sikerült lőni. Most ugyanez volt a helyzet a 3:50-el, utólag persze már okosabb az ember, de elsülhetett volna fordítva is, hogy megtolom az első 10K-t 3:45-ön, aztán meg 12-nél szétesek és levánszorgom 4:10-en a maradékot. Idén ilyenbe Baján a Kikelet Félmaratonon futottam bele, ahol danielsz -ék behívtak egy váltóba, így a félmaraton első felét meg is küldtem 3:50-el, a második felére meg lesavasodtam, felfordult a gyomrom, örültem, hogy 4:10-4:15-ös tempóval kibírtam a végéig és lett 4:06 az átlag.

    Lesz még verseny jövőre is, most nekem sokkal többet jelentett, hogy egy pozitív lezárása lett ez a szezonnak, meg most már fejben elhiszem, hogy stabilan megy 21K-n ez a tempó, akkor azt a pár másodpercet ha törik, ha szakad kitaposom belőle. ;]

    Esetleg egy futóforma szaki megszakérthetné a befutó videómat, hogy mennyire futok idétlenül. :D (Tom? ;] )

    https://youtu.be/IxFnsKi9iSI?t=3530s

    Start with a whisper, end with a scream!

Új hozzászólás Aktív témák