Új hozzászólás Aktív témák

  • Agony

    aktív tag

    válasz Zozo0525 #58159 üzenetére

    Én maximálisan meg vagyok elégedve vele.

    Leginkább azért vettem meg mert adatb*zi vagyok, de a Styrd féle adatokat (pl. watt, LSS, Form power, stb..) inkább csak érdekességből figyelem.

    Viszont a tempó és táv szempontjából baromi jó, szerintem minden órát ver. Egyszer kimentem bekalibrálni pályára, mentem 10 kört a 400 méteres pályán, 4000 m-nek kellett volna lennie 3900 lett asszem, így 102,7 lett a kalibrációs faktor és azóta atom stabil futópadon és kültéren is. Futópadon pl. tök jól látszik, hogy a pad pár százalékkal gyorsabbnak mutatja a tempót mint ami valójában.

    Szerintem egy baromi drága kütyü, de az egyik legjobb. Ha valaki pl. ráfekszik a watt alapú edzésre a pulzus helyett, akkor akár simán el lehet hagyni a mellkaspántot, mert klasszisokkal pontosabb a watt mint a pulzus, főleg ha terepen nyomod. Meg résztávozásnál is kegyetlen... lépsz kettőt és máris a célértéken van, lelassítasz ugyanígy. Nincs az mint a pulzusnál hogy idő kell amig felmegy, meg tempó után megnyugszik.

    Szóval összességében én inkább fennék egy olcsóbb órát pl. Forerunner 245 + Stryd kombót, mint egy drágább pl. Forerunner 945/955-öt önmagában vagy pulzusmérővel. :K

    Start with a whisper, end with a scream!

Új hozzászólás Aktív témák