Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz tomcica #64463 üzenetére

    Hehe, ez nagyon hasonló, mint amit most csinálok.

    Hajnalban, ébredés után 20 perc fekvőtámaszok + nyújtás (kvázi jóga), aztán könnyű reggeli, és 20 perc bringa melóba, ha olyan az idő.

    Hazafelé, ha bicajjal mentem, akkor egy 20-40 km-es intenzívebb kör (1-1,5 óra), vagy ha nem bicajjal voltam, akkor rögtön görgő, 1,5-2 óra. Ha nem jön össze, akkor alvás, és ébredés után megy le ez a második. Hétvégén meg egy minimum 3 órás bringa, laza hosszabb (lehetőleg kint). Most kezdem bele visszatenni a futást is, az terv szerint meló után, de kaja előtt lenne jó 1 óra, csak még oda kell érni.

    Január-februárban már majdnem jól ment a futás, akkor voltam 75 kg, aztán jött egy eü probléma (övsömör, meg egyebek halmazatilag), és megint leálltam, húsvétkor 3 hét szabi, totál lazaság, visszamentem 80 fölé, most a fenti módszrrel megint épp 75-76 között vagyok, még 3-4 kilót le kell szedni, hogy normálisan tudjak egyáltalán edzeni. 2019-ben 70 körül voltam a havi 350-400 km futással, az mondjuk egy ideális súly, de azt a terhelést így lassan 45 évesen reálisan nem tudom fenntartani, csak megint túlterheléses sérülés lenne belőle, szóval mindenképpen bringa+görgő belekeverésével kell valami.

    A cél a napi 1,5-2 óra rendszeres, mindenféle intenzitású testmozgás, ahogy te is erre jutottál.

    És ez csak kb egészségmegőrzés-hobbi, amatőr sporthoz ennek még mindig semmi köze.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák