Új hozzászólás Aktív témák

  • LanyUs

    senior tag

    válasz tomcica #64635 üzenetére

    79-es átlag lett lassítva? :R Lassan annyit evezel, hogy Szegedig felérnél :) Visszafelé meg nyújtás + relax. ( Ugyanez film lesz nekem is holnap bringán :) )

    Pepe: hivatalosan Clifton 8 ( 252 gr. Weight ) drop 5 vs. Bondi 7 ( 303 gr. ) drop 4. Gyakorlatban is érezhető, hogy könnyebb a Clifton és betonon is tökéletesen megállja a helyét. Viszont kemény felületen mégis többet nyújt picit a Bondi 7. Érzem, hogy jobban csillapít ( térd terén is jobb ). Ez tényleg apró differencia csak a két cipő között, mivel két csúcs kategóriás lépő.
    Rekortán pályán engem zavar a Bondi 7 túlcsillapítása. Oda inkább a Pega 38-at viszem. Futható természetesen Bondiban is, de nem érzem annyira a talajfogást tempónál.
    Távhosszban nincs különbség. Én soha nem tapasztaltam a talp keményedését.
    Sőt rekortán pályára még elviszem a Pega Trail 3 GTX-et is :) Abban is lehet tolni a résztávokat. Múltkor kipróbáltam 32 fokban is. Ott is jó volt! Betonon is viszonylag jó. Esőben best!
    Ja és 48-as a méretem, tehát a gyári 43-as méretre megadott súly jelentősen több a lábamon :)
    Valójában az én szintemen nem számít a cipő súlya, mert a napi állapotom és edzettségi szintem határozza meg a tempót és a távhosszt. A cipő csak segít a sérüléseket elkerülni.

Új hozzászólás Aktív témák