Új hozzászólás Aktív témák

  • #64052736

    törölt tag

    Tom megvolt tegnap a Boston 12 teszt. Csak 12km-re vittem. A tapasztalatok következnek.
    Kiváló cipő, nagyon bevált!
    Alacsony tempóra, regenerálóra alkalmatlan. A hab egy bizonyos tempó után kel életre.
    Csináltam gyorsításokat is, nem az ő műfaja, igaz fáradtak voltak a lábaim.
    Egyenletes tempóra a legkiválóbb. Ráállsz és tartod, amíg bírod.

    Az orrész hatalmas, ezalatt a magasságát is értem. Krumpli lábujjakkal rendelkező futók is kényelemesen elférnek benne.

    Sokan panaszkodtak a nyelv vékonysága miatt, nekem nem okozott gondot. Viszont rendesen meg kell kötni, mert a boltozat magassága is elég nagy.

    A sarok rész sem dörzsöl, holott két oldalt van párnázva, de nem piszkálta az achillest.

    A középtalp merev, nem hajlik. Az energia rudakat egyáltalán nem érezni, jól merevítenek.

    Most jön a középtalp. A legérdekesebb része.
    Puhább és kényelmesebb, mint az Adios 8-é. Szintén nem pattogós, de hangyányit több energiát vissza, mint az Adios 8. Ez egy érdekes dolog, amit a tesztelő Kofuzi sem tudott igazán leírni, mikor a csúcskategóriát tesztelte. Nem pattog, mégis haladsz előre vele.
    Úgy tudnám a legjobban leírni, mikor megérkezel lábfejre, majd lendülsz tovább, a hab nem dob fel, mint pl. a ZoomX habnál, hanem visszaáll az eredeti formájára. Onnan szépen gördülsz előre. Nincs akkora orremelkedése, mint a Pro 3-nak, emiatt ez a gördülés nem olyan markáns.
    Egyértelmű, hogy nagyobb tempónál nagyobb többet ad vissza, de nem olyan, mint egy Pebax, TPU(Saucony) hab. Alacsony tempónál, kocogva viszont semmi, egyszerűen nekem nem működött.
    Nagyon érdekes így futni vele, azt adja vissza, amit beleteszel, emiatt nagyon sima, egyenletes a futás vele. A lábam nem fáradt el benne és a nagy súlyom ellenére nem vált kitaposottá, a futás végére, ami nálam különösen nagy előny! A pro hab végig megmaradt feszesnek.
    A középtalp jelenleg közepesen kemény, míg az Adiosban kemény.
    Azt olvastam a Pro habokat is be kell törni és egyre jobbak lesznek, fel is puhulnak, ráadásul ami külön jó pont, hogy a Pebax habnál tartósabbak is!

    Sarokra érkezők sem fogják szétütni vele magukat, viszont a pro hab miatt érdemes lábfejjel érezni. Jó a végiggördülése is a sarokrész felé. A sarkában a Lightstrike 2 hab található.

    A talprész kiválóan tapad, porosabb részen sem volt gondom vele. Kanyarokban nem száll el vele az ember, de nem olyan stabil, mint az Adios 8 a magassága miatt.

    A hangja is kellemes, itt a becsapódásra gondolok. Tompa pop, pop hangot hallat az aszfalton. Nem hallgatok zenét, így ez is számít. A magas csattogó hang egy idő után már zavar. :)
    Ajánlom-e? Feltétlenül!
    Innen hova tovább? Adios Pro3! :D

Új hozzászólás Aktív témák