Új hozzászólás Aktív témák

  • neophyte79

    tag

    válasz HussarF #153384 üzenetére

    Majd, ha a tinderen és azon belüli kis ribancok kefélésén túl látsz, és esetleg még a piáláson és a bulin is, akkor majd megváltozik a hozzáállásod a dolgokhoz. ;)

    (#153389) kk831228 egy gond van ezzel, én nem azért jöttem ide, hogy segítsek. Miért tenném? Vannak erre megfelelő csoportok a facebook-on, ott lehet kérdezni orvosoktól is. A célom nem ez volt, és régen sem.

    Én fekete bárány voltam itt mindig, mert másképpen láttam a dolgokat ezelőtt sok-sok évvel is. Éppen ezért, mert próbáltam a dolgok mögé látni és megérteni mi miért van. Senki nem volt ebben partner, így a magam útját jártam, és nem azért keveredek ide néha, hogy meggyőzzek bárkit is. Pont leszarom. A sok okos meg azt hiszi, hogy győzködni akarom őket...ahhha. Persze.

    És igen, fellengzős és lenéző vagyok. Miért, mert az a szánalom topic nem érdemel mást, aki pedig értelmes, az tudja, hogy megkereshet. Ahogyan meg is tette már innen valaki, akinek tudtam segíteni, jobbá tenni az életét, mert volt hajlandósága rá, és az értelmi szintje magasan a többiek felett állt és áll is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák