Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz Radnix #158245 üzenetére

    Van ráció abban amit mondasz, de ez a maximize freedom is egy öngyilkosság.
    Az, hogy ne tiltsunk semmit, és mindenki maga döntse el mit kezd a testével, ezzel se értek egyet.

    Persze nem azt mondom, hogy Mancika amikor leemeli a szalonnát a polcról, verjük ki a kezéből, hanem meg kellene szigorítani az ilyesmi kaják minimum minőségi szintjét, vagy bevezetni olyan társadalmi rendszert, ami meghatározza ki milyen kaját ehet aznap.
    A Slidersben volt egyszer egy ilyen rövid blokk. :D Persze ez ridegnek hangzik, de az emberiség egyik legnagyobb ellensége az elhízás, ami világszinten probléma.

    Továbbá mostanában is tiltunk valamit, és működik: a drogok, és nagyon helyes, hogy tiltják. Ha nem tiltanák, akkor napi szinten drogos hülyék jönnének veled szemben, amikor mész az utcán. Az aztán nagyon jó lenne.

    De egyébként az egészséges kaja meg életmód általában egy szubkultúra, meg extremitásnak számít sok ember szemében, és mindig megvan rá az indok, hogy most épp miért kajáljunk félre.

    Ha lennének mondjuk szabadidős programok, kajamintákkal, ami finom, vagy ilyesmi, a társadalmat valóban segíteni akaró kezdeményezések, akkor lenne esély a változtatásra.

    Jelenleg viszont semmi visszatartó erő nincs arra, hogy valaki naponta megegyen egy kiló chipset, két nagyüveges kólával.

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák