Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    válasz aelod #186207 üzenetére

    :DDD kik a pumpukli haju titanok, seid meg a laid?
    azt gondoltam, hogy a mike nem natural, nem is titkolja, de kerdes hogy egyaltalan edz-e foldi halando naturalokat, vagy jared feather-re alapozza ezeket az edzesterveket?

    amugy meg mindig ezen az izomrostos story-n agyalok. meg ha nem is kell mas gyakorlatokat, mas ismetleszszam tartomanyban csinalni, nem-e lehet hogy az edzes gyakorisagot, vagy a MRV-t (maximum recoverable volume) erdemben befolyasolja. :F mike is ezt magyarazza, hogy pl vadli legtobb embernel type 1 izomrost, mert folyamatosan hasznalod, es igy alakult ki, lehet gyakran edzeni. most hogy egy ideje 2 sorozatot csinalok szinte minden gyakorlatbol, latom hogy mi az amiben a masodik sorozatra gyengulok, mi az amiben nem.
    vallnal pl. szinte ugyanazt megcsinalom masodik sorozatra, ugy hogy elo van farasztva a vallam, szoval nem a tricepsz a limitalo.
    tricepsznel sem gyengulok sokat.
    bicepsznel viszont 11 rep utan ugyanazzal a sullyal 4 rep megy masodik sorozatra. huzodzkodasnal detto, masodik sorozatot mar suly nelkul csinalom, igaz mas fogassal is. de sztem kettot nem tudnek huzodzkodni ugyanazzal a sullyal masodjara..
    bolgar guggolasnal meg 1 sorozatot csinalok, allni alig tudok utana nem hogy masodikat csinalni. az elso sorozat testsulyos bemelegitestol pump lesz a combomban..de egy 100-200m sprinttol is full kesz lettem anno.
    szoval lehet kiprobalom majd, hogy vallat, tricepszet, vadlit gyakrabban edzek, tobbit meg ugyanigy :F vagyis ha majd nagyon unatkozok kiprobalom, mert annyira nem erdekel, kezdek elegedett lenni :DDD

    lenyomtam egy labedzest, vegre kezdek nem ugy kinezni mint egy hosszutavfuto :DDD most 2x25 kg x 12-nel tartok bolgar guggolasban, hatso lab padon. lehet nem sok, de kb. 1.5 honapja 16 kg-nal voltam. elotte csak merev labu felhuzast csinalok. kivancsi vagyok hol tartanek eroben most rendes guggolasnal, ha elbirja az alsohatam. regen sose csinaltam ezt a bolgar guggolast. vki nem csinalja mindket gyakorlatot?
    amugy most 9 nap volt labedzesek kozott, es nagyobb volt a progresszio, mint szokott 7 napnal...

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák