Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    Amit korábban írtál, hogy az összes izomrost munkába hozásához kellhet x darab ismétlés, azt hiszem én is jó megállapításnak. Az X értéke viszont egyénileg is elég változó lehet.
    elvileg pont errol szolt ez a teszt, ahol azt allapitottak meg, hogy 5-30 tartomanyban nem volt szamottevo kulonbseg izomtomeg novekedesben egyes tesztalanyok kozott. szoval szinte mind1, hogy 6-8 ismetlest csinalsz, vagy 10-12-ot. gondolom aki 5 alatt csinalt az viszont kevesebb fejlodest produkalt, kulonben nem ezt az 5-30-as tartomanyt adtak volna meg.
    szerintem az ismeretlen, x tenyezo inkabb a volumen, a sorozatok szama ami szukseges lehet az osszes izomrost munkaba fogasahoz. mentzer szerint, meg aelod szerint ugye ez 1 sorozat. viszont mentzer sem szamolta meg, hogy 1 sorozat bukasig valo edzes utan az izomrostok hany %-kat sikerult szetszakitani, novekedesre stimulalni...amugy egy idoben mentzer is 2 sorozatot csinaltatott / gyakorlat. de valami oka csak van, hogy manapsag mindenki szerint 10-20 sorozat / het / testresz az optimalis. amugy en is 3-7 sorozat / izomcsoport / hetnel vagyok jelenleg csak..

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák