Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    válasz Gainka #187041 üzenetére

    szerencsere nekem nem lesz nehez visszajonni, joval tobbet eszek, mint amit szeretnek...egesz eletemben 11-13% kornyeken voltam saccra.
    amugy most is kockas a hasam, de ha mar testepites a tema, jobban ereztem magam 1 honapja 78 kilosan 1-2%-kal alacsonyabban. amiota ellogtam a zone2-et feljott egy kis zsir :O pedig elso 6-8 kilo ami feljott a sok zone2 mellett ott minimal zsir jott fel. hogy most tenyleg aktivan zsirkeszletbol egetek zone2 alatt vagy csak a kaloria egyensulyhoz van ennek koze azt nem tudom. ez a zsiregetes, fogyas, kardio tema ismeretlen terulet nekem. plusz kaloriat se szamolok. van szoras azert rendesen. amikor nem alszok eleget pl. enni se tudok annyit.

    de mindig ott jukadok ki hogy kb., minel kevesebbet edzek annal jobb
    abszolut. en is igy vagyok vele. ha nem jonne minden nap szembe egy tanulmany ahol az ellenkezojet bizonyitjak nem is zavarna ez az egesz, meg ritkabban, kisebb volumennel edzenek :DDD
    en is amugy labra/seggre fele annyi sorozatot csinalok, mint a tobbi testreszre es ott fejlodtem a legtobbet. mondjuk annyira nem mervado, mert ott voltam leginkabb lemaradva, plusz valszeg ott vagyok a legerosebb.

    na irany vmi kardio :DD

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák