Új hozzászólás Aktív témák

  • aleister

    veterán

    Nemrég volt téma az MP csomagok kiszállítási sebessége és csomagolóanyag minősége. Ma megjött nekem is a rendelésem. Mivel két csomagról beszélünk, a tapasztalat szó szerint felemás. :)
    Az egyik teljesen rendben megérkezett. Ki volt tömve légcellás szatyrocskákkal (amit még túlzásnak is érzek, tekintve, hogy a szállítmány tulképpen por), szépen le volt ragasztva, és úgy ánblokk egyben volt.
    A másik csomag ugyan kicsit megrogyott Angliából idefele jövet, de ez másodlagos, mert a lényeg, hogy még csak le sem volt ragasztva. Nem feltépődött, vagy lesett róla a széles cellux csík...egyáltalán nyoma sincs, hogy bármivel is le lett volna ragasztva. :D
    Szépen meg volt benne minden termék, így nem parázok a dolgon, de azért meglepett kicsit no. :)

    Kiszállítási időt tekintve dicséret illeti őket. 23-án majdnem éjfélkor rendeltem őket. 24-én délben már a postán voltak, ma délben pedig a kezemben. Ha azt nézzük, hogy az 5 napból 2 hétvége, akkor úgy vélem, hogy ezt gyorsnak lehet mondani.

    Sajna még van az MHM-féle 100%WP-ből, így az ízekről még nem tudok nyilatkozni. Az egyik görényem kiharapta a vaníliás sütis ízesítésű fehérjét, és láttam az arcán némi elismerésfélét, de gondolom ez nem számít marginális véleménynek. :)

    Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

Új hozzászólás Aktív témák