Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BoscoD55

    tag

    válasz lacos001 #174053 üzenetére

    Valoszinuleg te sem ma kezdted a csirkerizses palyafutasod, en is idotlen idok ota azt eszem, mert egyszeru elkesziteni, olcso, es jo a tapertek profilja (nyilvan, ha a penz nem szamitana, akkor vadhus steaket ennek minden egyes nap). Nagyon sokfele elkeszitesi modot kiprobaltam mar, sot, 12 evig dolgoztam a vendeglatasban, es sok seffel probalkoztunk mar, hogy mi lenne az a metodus, amivel nem lesz undoritoan szaraz a nap vegere, az 5. doboz csirkerizset, anelkul, hogy tocsogna valami dzsuvaban.

    Ami mukodott, az az, hogy felkockazva sutom ki, es mielott beledobnam a serpenyobe megforgatom nagyon keves rizslisztben, es jo profilu vajban sutom ki ugy, hogy a kulseje mar kicsit kerges legyen. Igy picit ropogos is lesz, a hus belseje viszont "omlos", es "puha". A vaj amugy is egy egeszsegesebb zsiradek, mint a tarsai. Persze itt nem a Flora es Rama szintre kell gondolni :D

Új hozzászólás Aktív témák