Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Morris

    veterán

    válasz Elektrosokk #195036 üzenetére

    Nem tudom megnevezni, mert nem vagyok élelmiszer technológus. De nem is kell annak lenni ahhoz, hogy tudjuk, nem csak 100% proteinből áll az egész.
    A cukor, zsír egy dolog.
    De az, hogy a normális oldódáshoz, ízhez, állaghoz adalék anyagok, stabilizátorok kellenek, az tuti. A mai élelmiszeripar elég gáz. A profit a legfontosabb nekik, mint mindenkinek.

    Mondom, engem nem érdekel annyira, mert a mai világban egyszerűen lehetetlen tisztán étkezni. Szinte minden élelmiszer tele van egyéb cuccokkal.
    Annyit tudunk csak tenni, hogy minimalizáljuk ezeket. De sajnos nettó naivság azt hinni, hogy ezek milyen szuper, tiszta natúr termékek.

    Szerencsére nem vagyok érzékeny szinte semmire. Kivéve házi por.
    Az hogy milyen édesítő van ezekben a porokban, szintén nem érdekel. Mert ha inni kell, akkor iszom, de legalább legyen jó.

Új hozzászólás Aktív témák