Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ad4m1337

aktív tag

válasz motrola #34420 üzenetére

Nem erről van szó, félreértés. Én csak meg szeretném érteni, hogy ha a betörők maszkot húznak, kapucniba vannak, csak egy szempár látszik éjszaka, akkor mit számít, hogy 8 megapixel vagy 4, illetve az egyéb paraméterek amikről a topicban szó van.

Mivel a kaputelefon is Hikvision lesz, így valószínű maradok a márkánál és a saját márkás NVR -nél, maximum ha jelentősen spórolnék akkor a kamerák lesznek más márkából (Pl. Dahua, vagy Reolinknek is utána akarok nézni, sok kommentet olvasok itt erről).

Én csak azt a szituációt akarom megérteni, hogy pl. felmegyek a riasztós webshopba, látom pl. a Hilook kamerákat 30k -ért, de látom mellette a drágább 50k -et. És meg szeretném érteni, hogy én mint vásárló milyen indokkal, magyarázattal adjak ki +20k -et.

Pl. telefononnál tök egyértelmű, vegyél azért jobb kamerás telefont, mert szebb képeket fogsz készíteni, aminek esztétikai, emlékek megőrzése stb. értéke van. De kameránál vegyél szebb képű kamerát, hogy az állig beöltözött betörőről egy fokkal jobb kép készüljön? Rendőrség milyen plusz információt nyer ki ha valaki fullra be an öltözve és én 8 megapixeles felvételt mutatok a 4 megapixel helyett.

Ennél jobban nem tudom érzékeltetni, hogy mire vagyok kiváncsi....

Új hozzászólás Aktív témák