Új hozzászólás Aktív témák
-
nagysz
tag
válasz EmThor #13232 üzenetére
Hivatalosan maszkolni kell igen. DE van itt egy legenda, miszerint történt a faluban egy eset, amikor a rendőr becsöngetett valakihez, hogy látja van utcára néző kamera, szeretné elkérni a felvételt, mert jöttek a gyanús elemek és segítene. Mondta a manusz, hogy de hát le van maszkolva. Erre a rendőr jól lebaszta, hogy miért csinált ilyen marhaságot
Szerintem max. a szomszéddal kellene megdumálni, ha rálát az ő részére is. Ha nem, akkor meg mehet simán. de csak szerintem.. -
vacs
Topikgazda
válasz EmThor #13228 üzenetére
Szia.
Én NEM értek egyet azzal, hogy a kamerák kinyírják az sd kártyát, hol olvastad ezt!?
Nekem az udvari kamerában volt használva kb 2 évig egy 64-es kártya, majd abból kivettem és bele tettem egy Xiaomi 360 kamerába, itt kb másfél éve megy hibátlanul (tehát összesen kb 3,5 éve semmi baja)!
Ha majd ez a sima kártya tönkre megy, akkor veszek helyette egy High endurance kártyát!A kamerát hova tennéd?
Amit írtál, az nem igazán érzi jól magát kint, az ablakban pedig azért nem biztos hogy jó lesz, mert éjjel az infra fénye tükröződhet az üvegen!(^)(>.<)(^)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest