-
Fototrend
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
netuddki6
csendes tag
válasz
sambenez #29523 üzenetére
Közben visszavonom azt a kérdést, megtaláltam egy URL-generátorral:
rtsp://IP/user=felhasznalo_password=jelszo_channel=1_stream=1.sdp
A HD a stream=0.sdp címmel érhető el.
Viszont még mindig egy streamben van a két kamera képe, a különszedettet nem találom a számok átírásával sem, pedig biztosan küldi, ugyanis az icsee alkalmazás külön kezeli és nem hiszem, hogy transzlódolna akár a kamera, akár a kliens egy teljes streamből kettőre... -
netuddki6
csendes tag
Szisztok!
Vettem néhány ilyen Hiseeu Aliexpresses kamerát:
https://www.aliexpress.com/item/1005006414866143.htmlBeállítottam kábellel, LAN-ban elérem (kap külön internet felől/felé zárt hálózatot), szeretnék valami szoftveres NVR megoldást hozzá.
Adott egy proxmox host viszonylag nagy erőforrással és egy 1TB HDD csak erre a célra (Ha kell, akár egy alap quadro kártyát is bele tudok dobni, ami már tud H265 transzkódolást).
Milyen megoldást ajánlanátok, ami a legjobban tudja kezelni a kamerát és rendesen hozzá lehet adni mondjuk onviffel, hogy kezelje a PTZ-t és ne csak egy sima rtsp streamet lehessen rögzíteni?(Kevésbé lényeges kérdések: Mi az rtsp HD stream URL ehhez a kamerához? Mert az SD megvan, de HD-t nem találtam. A két szenzor képe külön streamként elérhető, vagy csak egyben?)
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- Lenovo Thinkpad P1 15,6" CORE I7-8850H 2.60GH- 32Gb ram - Nvidia P2000 vga
- Galaxy S23 Ultra 512gb 1,5 év gari
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest