Új hozzászólás Aktív témák

  • farkas-j

    őstag

    Nem bírtam magammal, muszáj volt tesztelni az új palacsintasütőket. :B
    Áldom azon fórumtársakat, akik a gránitbevonatos sütőket ajánlották! :R Elképesztően jó!!! Ebben egyszerűen nem lehet elrontani a palacsintát!!! Zsiradék nélkül sütöttem benne, csak a tésztában volt elkeverve egy kevés olvasztott vaj. Simán megmozdult benne a tészta amikor megsült az alsó oldal és lazán lehetett feldobással fordítani. :K A jó bevonathoz persze biztosan kellett a minőségi és megfelelően nagy sütő falvastagság is, és az is, hogy a sütőnek nem a lapról kell átvezetni a hőt hanem magában a sütőben keletkezik. Nagyobb élmény volt sütni így mint gázon, pedig régen azon az állásponton voltam (amíg nem volt tapasztalatom az indukciós tűzhellyel és a gránit bevonattal), hogy csak gázon lehet normális palacsintát csinálni. Most már tudom, hogy nem így van. Első helyre tört nálam az indukciós lap gránitbevonatos serpenyővel. :) Még egyszer hálás köszönet az ajánlásért!!!
    Én meg ajánlom ezeket a Royality Line indukciós gránitbevonatos palacsintasütőket, mert nagyon szuperek, az árakat nézve még olcsónak is számítanak!

Új hozzászólás Aktív témák