-
Fototrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rup1u5
Topikgazda
Végre értelmet nyertek a sokmagos rendszerek!
Windows Task Manager Runs Doom (896 cores) -
rup1u5
Topikgazda
Igen, az a 8db 4szögletű lesz az! Az enyémen így néz ki:

Én ezekre tettem bordát és nyertem 20 fokot. Látszik a képen hogy hiányzik egy pár a te lapodról. Gondolom az Extreme11-en kettővel több van és ugyan azt a nyákot kapta. -
rup1u5
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
tessék
nem tudom mikor kellett volna hogy a duplájáért sem találtál de egy éve is akadt már $150-ért USA-ban. én februárban vettem az enyémet EU-ban €200-ért. -
rup1u5
Topikgazda
Már vártam ezt a tesztet!
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Hát igen, érthető.
Lassan az LGA2011 is a 775 sorsára jut.
Elférnek itt a topikban a kínai lapos témák is, másról már amúgy sincs szó errefelé. -
rup1u5
Topikgazda
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Sejtettem.
Visszasírom az időket amikor ez a topik nem csak a frankenstein Kínai lapokról szólt. -
rup1u5
Topikgazda
Akkor a DDR3*4 mi a tökömet jelent a képen?
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Pedig a képen az van.
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Ezen 1db DDR3 és 1db DDR4 slot van?
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Sose használtam integrált hangot
-
rup1u5
Topikgazda
Nekem a 2400-as TridentX-eim a kedvenc!
Nem is tudtam hogy egészen 3200MHz-ig elmentek ezzel a sorozattal!
(#6051) Tiszteletes
Érdekes. Nálam 4.4GHz-en ugyan ilyen időzítésekkel, CR2-n jobb eredményeket produkált.
Szerintem ott még nem teljesen kerek valami.Valamiért nálam egy program sem detektálja rendesen a CPU órajeleit.
-
rup1u5
Topikgazda
Bírom, hogy még mindig előveszi a 1680-at ilyen tesztekre.
RETURN of the XEON - 1680 v2 Vs. Ryzen 9 3950X Vs. i9-10900k -
rup1u5
Topikgazda
És eljő a nap amikor az AMD (65W-os!) desktop APU procija is durván elipcs*zza a 1680 v2-met
[LINK]
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
Coldearth
üzenetére
Tényleg! Sima Rampage 4-et néztem, nem a formulát!
Vedd meg apróról a 2*8GB Trident X-et, lőj mellé még egyet ebay-ről és tegyél bele egy 1680 V2-t amit megcibálsz 4.5GHz-re. Baromira nem éri meg de legalább ki van maxolva az X79-es platformod
Ennyi pénzért már jobban jársz ha eladod a mostani konfigod és váltasz Ryzen 3600-ra vagy 3700-ra. Azt a jövőbeni 3080-ad is meghálálná.
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
Coldearth
üzenetére
Így már értem!
Benéztem és azt hittem már van egy 2400-as ram kit-ed ami mellé szeretnél egy másodikat!
Van itt az aprón egy 2*8GB Trident X 2400-as kit eladó. Nekem a 4*4GB-os kit van ebből. Esetleg ebay-en néznék körül. Nagyon jó lapod van, 8 ram slottal, lehet hogy 8*4GB-ot könnyebben találnál.Az a baj ezekkel az autó tuningos funkciókkal, hogy jócskán tulfeszelik a CPU-t. Azt a 4.3GHz-et szinte biztos hogy alapfeszen is hozná a procid. Azzal az 1.392v-al csak fölöslegesen fűt. Ennyi vcore-t egy 3930k kb 4.7GHz-hez szokott kérni. Megpróbálnám kezdésként manuálisan 1.32v-al 4.5GHz-en.
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
Coldearth
üzenetére
Mit jelent az az alaplapi tuning? Mennyin megy a CPU? Mennyi vcore-t kap hozzá? Ram frekik hogy állnak? Meg van a 2400MHz a ramoknál?
Igazán megbarátkozhatnál a manuális tuningal ha már van egy Rampage 4 lapod! Nem olyan bonyolult és sokkal jobb eredményeket lehet vele elérni.
Amúgy minek kell neked a 32GB ram? Mire nem elég 16GB?A 3080-hoz lehet hogy érdemesebb lenne építeni inkább egy új, modernebb konfigot mert azért hiába állja még meg a helyét az X79 de mégis csak egy 7 éves platform. IPC-ben már eléggé le vannak maradva az Ivy-e procik is a mostaniakhoz képest.
Nehogy az legyen hogy elköltesz egy csomó pénzt a legújabb Geforce-ra aztán örülhetsz ha 60-70%-ban ki lesz használva a teljesítménye azon három monitoron.Ha minden áron maradnál ezen a platformon akkor vegyél egy 1680 V2-t, húzd meg 4.5-4.6GHz-re és próbálj meg megbarátkozni a gondolattal hogy még így is lesznek esetek amikor a CPU lesz a szűk keresztmetszet a 3080-nak.
Egy AIDA Cache & Mem benchmark eredményt mutathatnál.
Nálam 4.4Ghz-en ezt produkálja a 1680 V2.
És ha már ott vagy egy CPUID screenshot-ot is ide tolhatnál.
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
Coldearth
üzenetére
Alapon használod a procit? Csak mert nem írtad hogy van e OC. Mire kell? Játék vagy munka? Ha játék akkor milyen VGA és milyen felbontás alá kéne?
3930k-ról szerintem egyedül Xeon E5-1680 V2-re érdemes váltani ha OC is szempont. Mondjuk a 2400-as ramokból arra tippelek, hogy tuningolod a procit. -
rup1u5
Topikgazda
válasz
apollo12
üzenetére
Innen vettük mind a ketten.
Én a postaköltséget lealkudtam
mondjuk akkor még csak €9.90 volt a pk amikor én vettem. -
rup1u5
Topikgazda
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
És hallottam Latinovits hangját ahogy olvastam!
-
rup1u5
Topikgazda
Céges laptopom egy HP ProBook 650 G2, i5-el. Mikor Teams-en megy a céges meeting már nem nagyon tudok dolgozni mellette mert 80-100%-on van a CPU. Outlook, Excel, Chrome, IE, Teams meg még néhány apróság szokott futni mellette. Persze lehet, hogy azért mert ez csak 2 mag HT-val.
-
rup1u5
Topikgazda
Először kivenném és újra visszatenném a foglalatba a CPU-t. Ellenőrizném hogy tiszta, zsírmentes e a CPU alján minden érintkező esetleg átnézném a foglalatba nem került e por vagy valami. Lehúznék minden meghajtót és csak egy VGA-t hagynék benne + egér-bill és próbálnám 1db rammal postol e. Ha így sem indul akkor áttenném a ramot a következő slotba és újra próba. Ha továbbra sincs változás akkor kezdenék aggódni, hogy a CPU döglött és keresnék egy másik lapot amiben letesztelhetem.
(#5980) flash-
Rossz topikban vagy. Én nem vettem észre különbséget napi böngészős felhasználás során 3.9 és 4.4 között de az is igaz, hogy nálam kétszer annyi mag + HT is van. 4 mag azért más tészta lehet ha megtolod a multitaskingot neki. -
rup1u5
Topikgazda
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Nem egyértelmű.
A címben ott van hogy Xeon E5, a fotókon egy kép kivételével mindegyiken van CPU is a foglalatban és még egy közeli kép is van a CPU-ról
A description-ben meg ott van a CPU lista:
(Xeon E5 2620/2630/2640/2650/2660/2665/2670/2680/2689/2690/1650/1660 C2&V2; )
Na most ez útóbbi utalhat arra is, hogy ezek a választható procik a laphoz, vagy lehet hogy csak azt akarja jelenteni, hogy mely procikat támogat a lap. Ha az utóbbi, az elég furcsa lenne, mert hiányzik pl a 1620 és még jó pár.
Ezért én tuti írnék az eladónak vásárlás előt és tisztáznám, hogy valóban UK-ból jön e a lap, van e hozzá proci és hogy mire vonatkozik az ár. Az eladónak 0 értékelése van és nemrég regisztrált, úgyhogy az is lehet hogy átverős hírdetés. -
rup1u5
Topikgazda
válasz
Kovács86
üzenetére
UK-ban élő haverodnak: TESSÉK!
Egy rövid keresés eredménye. Kínai lap és ha jól látom egy E5-2650 V2 Prestonban ami egy köpésre van Liverpooltól. Az ár is korrekt de azért én írnék az eladónak és rákérdeznék a procira meg hogy valóban helyben van e a cucc. -
rup1u5
Topikgazda
Csak mondom hátha valakit érdekel, hogy van most az aprón egy 1660 V2 25K-ért.
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Szépen leírtad ami az én fejemben is motoszkál!
Nem igazán értem miért erőlteti a kínai/2011-es cuccokat. Nem hinném, hogy az összes ismerőse ilyen retro Xeon, hobby-gép-bütykölős arc lenne mint amik itt teremnek nálunk a topikban.
-
rup1u5
Topikgazda
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
32K volt a 2697 v2? Nem is sok 12 magért!

-
rup1u5
Topikgazda
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
-
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
Zotya984
üzenetére
Királyság!

Nagy utat tett meg az a proci!
Amúgy ez a CPU-Z vcore bug inkább valami alaplap probléma lehet mert az Asrock lapon rendesen írta csak az Asusnál nem megy.
-
rup1u5
Topikgazda
Érdekes amit írtok! Nem is tudtam róla. Most először futok bele ebbe. Mindegyik korábbi procimnál rendesen írta a vcore-t.
-
rup1u5
Topikgazda
Oh hát ezt nagyon benéztem!
Pedig még az intel ark oldalát is megnéztem és esküszöm, hogy lga1366-ot látott a szemem. 
(#5879) Kovács86
"pár napot rászánok a "Xeon 2620 CPU tuning" programra"
Nem lesz szükséged napokra!
Rögtön az elején ki fog derülni, hogy 0 tuning lehetőség van abban a lockos prociban, pláne occsó kínai lapban. -
rup1u5
Topikgazda
válasz
Kovács86
üzenetére
Ez így nem tűnik túl átgondoltnak. Ennek az "upgradenek" semmi értelmét nem látom.
Ha már van egy LGA1366-os konfigja ismerősödnek akkor inkább az i7-860-at cserélném abban mondjuk egy Xeon X5680-ra vagy X5670-re. Ha valami normális brand lapban van az az i7-860 akkor még némi tuning is beleférhet a 6 magosakkal.Okosabbak lennénk ha ismernénk a teljes konfigot és a keretet is amit upgrade-re szánna ismerősöd.
Még valami! V2 és V3-as Xeonok nem mennek ugyan abban a lapban!
V3-tól LGA2011-3 foglalatú lapok játszanak. -
rup1u5
Topikgazda
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
A 25mb-ból ítélve 8 magos lehetett eredetileg amiből letiltottak 2-t. Úgy tudom az all core turbo hack csak V3-omnál működik.
-
rup1u5
Topikgazda
Nincs tuning ezeknél a lapoknál. Szerver chipset van rajtuk és nem X79.
Z620 - Intel C602
Z640 - Intel C612
Arra figyelj, hogy a Z640-be csak V3-as vagy V4-es Xeonok mennek! Az inkább ebbe a topikba való.
Csak a Z620-ba fogsz tudni E5-1650-et tenni.
Ha 1650-et akarsz tuningolni akkor csak brand X79-es lapok jöhetnek szóba.
Viszont ha olcsón tudsz hozzájutni egy Z640-hez akkor V3-as Xeonokat némi bios buhera után lehet összes magon a legmagasabb single core szorzón hajtani. -
rup1u5
Topikgazda
Mindegyik forrasztott.
Sok értelme nincs cserélni ha a teljesítmény a szempont. Mondjuk én megléptem ezt a cserét 1650-ről (3930k), 1650 V2-re kíváncsiságból és nem bántam meg. Kevesebb fogyasztás, kicsivel jobb teljesítmény azonos órajelen. Ha teheted érdemesebb 1680 V2-re váltani 3930k-ról. -
rup1u5
Topikgazda
Ennél jobb rendszerstabilitás teszt nincs!
Ez megy már pár hete nálam. Bekerült a gépbe egy GTX 660 is foldingra. Gyertek ti is foldingolni a PH csapatba! Legalább valami hasznosra használjuk a vasakat! -
rup1u5
Topikgazda
Milyen ramokat használsz?
Hátha ez segít.
Annyi még ehhez, hogy én stabil 4.5GHz-hez kitoltam a Short Duration, Long Duration, Core current Power Limit-et 500-ig. -
rup1u5
Topikgazda
-
rup1u5
Topikgazda
Én itt vettem az enyémet.
Alkudni is lehet. -
rup1u5
Topikgazda
Nálam működik a link.
google translate-el olvasható is:
"On revision boards up to 2.4s and 2.47 inclusive, overclocking was verified with the Xeon e5-1660 multiplier with tdp 130 W up to 4.4 GHz (overclocking did not significantly affect the VRM temperature), overclocking systems using FSB and overclocking RAM on DRAM dividers: FSB Ratio 28 : 3 (1866), 32: 3 (2133)."
Láttam amúgy én is a lapot ebay-en. Oroszok gondolom felvásárolták az összeset!
-
rup1u5
Topikgazda
Én kérek elnézést hogy LGA2011-es topikban, LGA2011-es alaplapokról kell olvasnod!
Esetleg javasolhatnál témákat amik megfelelnek az elvárásaidnak és beteszem őket az összefoglalóba, hogy mindenki tudja milyen keretek között szabad maradni!
Viccet félretéve, mivel High End platformról van szó ezért én nem tekintem elfogadható alternatívának azokat a lapokat amikben 0 tuning opció van, kamu X79 chipset és elégtelen VRM. Ez is csak egy vélemény.
Ha már Kínai lapok:
Említette nekem privátban egy fórumozó, hogy létezik már olyan Kínai lap amivel 4.5GHz-es tuning is elérhető 6 magos Xeonokkal. rev 2.4F
Ha valaki többet tud erről akkor tolhatna némi infót mert kíváncsi lennék. -
rup1u5
Topikgazda
Ebay-en ki lehet fogni normális áron csak figyelgetni kell. És a normális ár alatt £80-£100-t kell érteni ezeknél a lapoknál. 25K-ért nem fogsz kapni, pláne ahogy a forint kinéz mostanában! Szerencse hogy nem forintban kell beosztanom a napi betevőmet már régóta! £100 volt a legolcsóbb lap amit találtam és azt alkudtam le £90-re. És ez még olcsó volt mert £150-től indulnak a dobozos példányok! Hátlapon kívül semmi nem volt hozzá és a wifi nem működik rajta de a neten utánaolvasva kiderült, hogy ez egy típusbetegsége volt ennek a lapnak, hogy mindegyiken bedöglött a wifi. Ironikus, hogy 2015-ben 45K-t fizettem az AsRockért és most sem ér sokkal kevesebbet.
Egyre több lesz a kínai lap és egyre kevesebb a brand a következő években úgyhogy inkább felfelé fog menni az áruk szerintem. Ha nem megy el az ASRock akkor majd én is inkább elteszem a szekrénybe. -
rup1u5
Topikgazda
Már megint ezek a Kínai lapok

Elég érdekes a megközelítésed.

"7-8 éves ismeretlen előéletű lapért nem adok ki 40k+-ot, akármilyen atompéldány is."De egy összeguberált alkatrészekből, kérdéses minőség-ellenőrzési eljárások alatt összehegesztett és "újnak" hazudott, non-garis Kínai tákolmányért simán kiadsz 20K-t.

Mintha fordítva ülnél a lovon.
£90 volt az Asus lapom ebay-ről és nem bántam meg, mert hasít benne a 1680 V2.
Nagyobb a sansz hogy ez a minden porcikájában minőségi lap tovább fog tartani mint egy "új" non-garis Kínai. Inkább adok 40K-t egy használt Asus-ért amiben rendesen tuningolni is lehet, mint 20K-t egy akármilyen kínai szarért.Ezek a kínai tákolmányok a High-End Desktop platform kannás borai. És annyira nem is olcsók. Sosem vennék kínai lapot, akármilyen olcsó! Szivarból sem szívok szart! Inkább berendeltem USA-ból magamnak a doboz Acid Cold Infusion-ömet!

Azt meg várhatod, hogy 25K-ért majd X79 félkonfigot fogsz kapni "origi" brand lappal.
És ha az "origi" alatt bontatlan új lapot értesz akkor tényleg ki kéne venni a kezed a biliből!
Az élet rövid ahhoz, hogy kommersz whiskey-t igyak, rossz szivart szívjak, csúnya nővel háljak vagy kínai alaplapot vegyek!
36K-ért van egy ASRockom!
Gyere át a jó oldalra! -
rup1u5
Topikgazda
Lehet én vagyok csak túl öreg ezekhez a modern, grafikus UI-val pimpelt programokhoz de nekem ez sokkal jobban kézre áll:

A GPU hőmérséklet függvényében szabályozza a radiátorokon lévő eLoopokat. Egyelőre ezzel még játszom, hogy megtaláljam a legjobb auto beállítást ami nem engedi elszállni a vízhőfokot.
Addig meg manuálisan használom.
Ami jobb oldalon látszik:
Sys: víz hömérséklet szenzor. Azt nem kell babrálni, maradhat 100%-n.
CPU: a 3 eLoop ventit vezérli
Aux: alsó házventi
Aux 1: Felső házventi
Aux 2: Pumpa
Ennél egyszerűbb nem is lehet. Ha játszani akarok csak felpöccintem a CPU-t 70%-ra és kész. -
rup1u5
Topikgazda
Léghűtéshez vagy AIO-hoz még jó is lehet de vízhűtésnél baromi idegesítő, hogy a fel-le ugráló CPU hő alapján rángatja a 3db eLoop fordulatát a radiátorokon. Két napig küzdöttem vele, hogy megpróbáljam értelmesre belőni de nem lehet. Pl nem lehet simán csak fix fordulatra tenni egy adott ventit, nem lehet kiválasztani, hogy ne CPU hő, hanem GPU hő alapján vezéreljen. Custom loop vízhűtéshez használhatatlan és a csiri-biri, pörgő-forgó grafikus UI sem jön be nekem. SpeedFan ellenben picike, egyszerű, kiválaszthatom melyik szenzor alapján vezérelje a ventiket vagy csak állítom manuálisan fix fordulatokra. Sőt, akár teljesen le is állíthatom a ventiket és a pumpát. Nem szeretem az auto vezérlést. Játékok alatt a fix 70% fordulat jött be nekem az eLoop-okkal, a két Fractal házventi meg 100%-on, mert még úgy sincs hangjuk. Így moderált hang mellett át van szellőztetve a ház, 50 fok körüli CPU-val, 45 fok körüli GPU-val, 35-37 fok közötti vízzel.
-
rup1u5
Topikgazda
Köszi!
Szinte ugyan így van belőve nálam is.
Bryan tutorial-ját használtam. -
rup1u5
Topikgazda
Meg van. Most már a ventiket is belőttem nagyjából SpeedFan-al.
Ez a mérés 4.5-ön szerintem bebugolt mert nem létezik, hogy 3000 pontal többet kapjon +100MHz miatt.

Nem volt teljesen stabil mert több óra játék után CB20-ra rögtön kékhalálozott.
1.32v-al ment a 4.5. Lehet hogy később még megpróbálom stabilizálni vcore emelés nélkül.Egyelőre marad 4.4-en. Szépen hasít és hűvös.
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
Pubszon
üzenetére
Szerintem ugyan így menne a te lapodban is, mint az Asusban! Nincs semmi bajom az Asrock Extreme4-el! Nagyon derekasan vitte a 4.5GHz-et az összes 6 magosat ami bele került. Csodát nem vártam de azért az meglepett, hogy ennyire kifogott rajta a 1680 v2. Még az alap órajeleit sem sikerült eltalálnia
Minden földi jóval tovább is adom majd. Egy 1650 alá ideális! És az enyém rendesen le lett bordázva úgyhogy a VRM miatt sem kell aggódni.
-
rup1u5
Topikgazda
Végre eljutottam az első tesztig az "új" lappal. Probléma nélkül felismerte a procit és ez a lap végre rendesen kezeli alapon is ahogy kell! Turbóznak a magok szépen és a memóriákat is egyből 1600-ra lőtte be magának. Ugyan azt a Win10-et használom, csak simán átdugtam a drivejaimat. Még újra kell aktiválnom a Win-t és valahogy még arra is rá kell jönnöm hogyan tudom használni az alaplapi wifi-t és bluetooth-ot. Így első benyomásra ég és föld a különbség az AsRockhoz képest! Úgy viszonyul minőségben, feature-ökben ez a Deluxe az AsRockhoz kb mint az AsRock egy kínai laphoz!
Szerencsére akadt itthon minden alkatrész ahhoz hogy ki tudjam próbálni a teljes vízkör felépítése nélkül.
Poénból megnéztem mit megy a kis GTX 650 Ti 1GB GTA5 alatt.
Régi játékokat elég jól viszi!
A rögtönzött kis tesztpadom:
És amit elsőre, defaultból produkál:

tuningnak majd csak később, win újraaktiválás és vizezés után fogok nekiállni.
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
Pubszon
üzenetére
3.1GHz-en nem. Max 65% körül szaladgál a GPU GTA5 onlineban.
Ez látszik a screenshot-on is amit betettem ide. -
rup1u5
Topikgazda
Az nem lenne rossz!

(#5763) totyino77
Persze! Azért az turbózik 3.9-re de az én 1680 V2-m alapórajele 3.0GHz. 4GHz-en rendesen kihajtja a GTX 1070-et. Az alap turbo elvileg 3.9 lenne de nálam nem megy. Arra gyanakszom, hogy a lap nem bír a procival. Próbaképp most mindent autóra raktam és 3.1GHz-en megy az összes mag max. Remélem az Asus lappal jobban fog menni. -
-
rup1u5
Topikgazda
Nem méricskéltem különösebben csak játszottam és figyeltem.
65% körül volt a legmagasabb GPU kihasználtság. Sokkal kevesebb fps-em van. Gyakran mozog 40-50 között. Egyelőre nem húzogatom. Visszavettem mindent alapra mert már 4GHz-en is kékhalálozott. Megvárom az Asus lapot és majd abban próbálkozom újra tuningal. Remélem abban sokkal jobb lesz, különben begurulok, eladom az egészet a francba és váltok Ryzen-re.
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
"Workstationt meg workstation lapokkal építenék"
Te lehet, de nagyon sokan nem. Gyanítom a többség előbb nyúl kínai laphoz akinek olcsó gép kell videó editálásra vagy otthoni szervernek. Nem véletlenül van tele a youtube ilyen videókkal. Egy 10-12 magos E5-2xxx, kínai lappal és olcsó ECC ramokkal erre a célra a legolcsóbb megoldás és látom is értelmét. De amikor unlockolt xeonokat tesznek ilyen lapokba nekem fáj a szívem.
Én nem bírnám ki hogy nem tudom kiahasználni a CPU-ban lévő lehetőségeket. De ez én agybajom.
Most is annyira zavart, hogy nem megy a 1680 V2 4.2GHz fölé az AsRock-ban, hogy képes voltam venni egy komolyabb lapot csak hogy kipróbálhassam abban hogyan muzsikál. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Lexus, Toyota topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- PC Bontás - Corsair Core, Aorus Z390, i9 9900k, 32Gb RGB PRO, 2080 Super, 1Tb M2, WiFi - Windows 11
- Intel Core i5 9600K + ID-Cooling SE-224-XT
- Intel I7-8700 / BESZÁMÍTÁS OK! / Akciós ár!
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mondjuk akkor még csak €9.90 volt a pk amikor én vettem.

Csak azokat a lockmentes Xeonokat lehet tuningolni (akár BCLK-val is) amiket a topik összefoglalóban látsz.

rup1u5