-
Fototrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
totya1980
üzenetére
Nyugodtan megveheted a H100-at. Egy kényelmes 4.5Ghz-hez elég lesz az is. Viszont 04ahgy tanácsát mindenképpen fogadd meg a VRM hűtésével kapcsolatban! Nekem is kompakt vizes megoldásom van + egy 12-es venti a ház oldallapján tolja merőlegesen telibe a CPU-RAM-VRM részt. A VRM bordák így csak melegek és nem elviselhetetlenül forrók.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
totya1980
üzenetére
Szerintem a H100-at is megveheted. A komolyabb tuninghoz mindenesetre KAMELOT tanácsát kell megfogadni, de alapszinten a H100-zal is el lehet boldogulni. Azt kell tudni, hogy egy nagytoronyhoz képest nem jobb. Én azért preferálom még is, mert egy nagytorony hűtő nagy és nehéz, feszíti a NYÁK-ot és a CPU foglalatot, valamint a RAM-ok elhelyezése is problémás lehet.
Akármivel is hűtöd a CPU-t, egy dologra kifejezetten és külön oda kell figyelni: a CPU tápfeszültségellátó részleg hűtésére. A VRM mindig kapjon felülről lefelé, a PCB szintjéig ható légáramlatot!
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Borderlands 4
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
rup1u5