-
Fototrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, találtam egy ilyet:
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Stukker1987
üzenetére
Na jó, de aki ilyen procit vesz, az nem csak kicsit tuningot tol a rendszernek.

H100 alá nem mennék én, azzal talán le lehet hűteni, bár néma az sem lesz.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
sniper elite
üzenetére
Az a huto nem lesz necces tuningnal? Nem jarnal jobban egy normalis vizhutessel?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hajrá, egyre többen vagytok.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Miben nyújt többet? Először is a megfelelő alaplapban akár két ilyen xeon procit is lehet tenni. Plusz ami nekem nagyon állat hogy nem egy procinak lesz 20MB L3 cache, plusz több memóriát is támogatnak. (na meg a 8C/16T se semmi szerintem)
Kíváncsi leszek a E5-2687W-nek pl mennyi lesz az ára.
Jöhetne az SR2-es project. 
"Illetve olyan kérdésem lenne még, hogy a dual foglalatú alaplapok esetében ha a másodlagos processzor memóriafoglalatai ki vannak töltve memóriával de foglalatba nincsen processzor a rendszer érzékelni fogja a memóriákat?"
Ezt passzolom, de tippre igen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Van már 2011-es szekciója az aprónak, remélhetőleg hamarosan lesznek merész egyének akik vásárolnak is ilyen dögöket.
Várjuk a személyes véleményeket mindenkitől.
(főleg hogy hamarosan érkezik az új stepping)Valaki aki benne van a témában frissítethetné az első hsz-t szerintem.
Egyébként amit adnak vízhűtést a procikhoz, azok mennyire érnek valamit? Látom hogy Asetek hűtők, de gondolom ezek is csak alapon tudják hűteni a procikat, mint más gyári megoldás. (max halkabbak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Formula-1
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Path of Exile (ARPG)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen R9 3950X 16Mag / 32Szál 3.7/4,7GHz / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Intel I5-10500T / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

rup1u5