-
Fototrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
redXIII
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Volt , de amit én láttam azok mind lockmentes procival nyomták, 44es szorzó helyett/felett mert volt olyan lap/proci ami ezt jobban tolerálta. De az nem lockolt xeon volt.
-
redXIII
senior tag
Pár hete volt fenn angol ebayen licitre egy extreme 11. Szemeztem vele sokáig, de végül nem licitáltam, addig gondolkodtam a vrm hütésen, amig lement. Utólag már megbántam, csak jó lett volna kipróbálni hogy mit tud az az elvileg 24 fázisos vrm az 1680v2-vel. Meg qrva ritka lap is.
-
redXIII
senior tag
Angol ebayről vettem. 8 fizikai maggal ez már egy más kávéház. Alapon biztos hogy minden lap viszi, húzva már kell a jó vrm, vrm hütés, táp,stb. Mert valami el fog fogyni az tuti. Én is az ausztrál srác videója alapján amit belinkeltél ide, az alapján kezdtem el húzni. De itt már nem a fesz a lényeg, vrm+táp. A 8 magot ki kel szolgálni, nem is ennyi magra lett tervezve a chipset. Biztos van akinek kevesebb fesszel is megy, de ez alá a proci alá ha húzni akarod, akkor kell a /minőség/ úgymond.
-
redXIII
senior tag
Pont emiatt keresek másik tápot. ocz fatal1ty champion 750w, nem egy mai darab
. 4ág/18amper-re van szétválasztva áganként a 18 amper. 3dmark, cinebench nincs probléma. De játéknál már alapfeszen is lekapcsol, azt hittem hogy szar az alaplap, de volt még egy másik ocz 650es táp, aminek a 12 amperes ága nincs szétosztva, és azzal már nincs gond. Ha jó 1366os alaplapot akarsz, akkor próbálj beszerezni egy rampage III extremet. Meg fog változni a véleményed hogy milyen a jó alaplap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Formula-1
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Path of Exile (ARPG)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 7600X BOX - Gari 2027.03.11 -ig - Eladó!
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 5 3400G / BESZÁMÍTÁS OK!
- Intel I7-7700 / Beszámítás OK! / Akciós!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. 4ág/18amper-re van szétválasztva áganként a 18 amper. 3dmark, cinebench nincs probléma. De játéknál már alapfeszen is lekapcsol, azt hittem hogy szar az alaplap, de volt még egy másik ocz 650es táp, aminek a 12 amperes ága nincs szétosztva, és azzal már nincs gond. Ha jó 1366os alaplapot akarsz, akkor próbálj beszerezni egy rampage III extremet. Meg fog változni a véleményed hogy milyen a jó alaplap.
. Ha találok valami másik tápot emberi áron, akkor megnézem majd blck-val, mert a 45ös szorzóhoz már 1.35 kell...