Új hozzászólás Aktív témák

  • bodorjanos

    aktív tag

    válasz Imy #279992 üzenetére

    Szia!

    Nem feltétlen lesz kellőképpen objektív a megnyilvánulásom ;)

    Nekem van egy 11-esem (előtte egy 8-as amivel nem tudtam megbarátkozni és egy se 2016-om volt) és akkor amikor vettem opció lett volna a 12 mini (azt a méretet imádom) de a nagyobb aksi és üzemidő miatt a 11-et választottam.

    Azóta nagyon sokszor belém hasított, hogy rossz döntést hoztam és a 12 minit kellett volna választani, mégis csak oled, kisebb méret, újabb vas, stb. Tulajdonképpen meg vagyok elégedve a 11-el, bár van androidos telóm is, ami 90hz-es kijelzővel szerelt. Így amikor visszatérek iphone-ra kell pár nap amíg megszokom a "röcögést" persze a rendszer fluid, de a 90 hz->60 hz érezhető. És az oled -> lcd is nagyon szembetűnő, de ha nincs előtted mindig egy jó minőségő oled-es telefon is, akkor az iphone 11-nek is igazán szép képe van.

    Én amit ajánlok és tudom nagyon pénztárca függő a dolog (nekem sanszos, hogy a 11 lesz az utolsó iphone-om, mert olyan drága kezd lenni, hogy ennyit nekem már nem ér meg) de én biztos, hogy a minél frissebb vasat venném meg rendes garival, főleg ha nem 1-2 évre tervezel vele, hanem 4-5 évre. Sanszos, hogy 4-5 év múlva a 11 már kifut a támogatásból. (bár a iphone se 2016 szeptemberig megkapta a legújabb frissítéseket, így 6 év teljes supportot kapott) Például a 11-ben már nem működik a face id feloldás fekvő módban ... (nem tudom ez mennyiben hardveres vagy szándékosan nem rakták bele, hogy "vegyéé" újabbat) és ha jól rémlik van további 1-2 olyan funkció, ami már 12 vagy 13-14-én működik csak.

    Tehát ha én most vennék akkor új, garis mellett tenném le a voksomat. A többit meg a pénztárca dönti el sajnos :(

    Ez csak a személyes véleményem átitatvan a bennem folyamtosan vívódo androidot vagy ios-t használjak elsődeleges telefonnak problémakörrel ;)

    Ha a HW apróról veszed a 11-et és még nem volt aktiválva akkor a gyári gari az aktiválás után indul, ha jól tudom (javítsatok i, ha nem így van!), de tény a gari csak 1 év lesz rá így. Ha boltban vennéd akkor minimum 2 év vagy 3 az ár függvényében.

Új hozzászólás Aktív témák