Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #85578752

    törölt tag

    válasz Sped #7420 üzenetére

    Fokozandó a zűrzavart, vannak még fém állandószűrők, nemrég tesztelgettem papír mellett, nagyon szép tiszta főzetet adnak, furamód finomabb őrleménnyel, precíz felöntéssel, tehát itt is a kávé szűri meg magát. De a paírossal ellentétben itt vannak kávézsírok is, teltebb ízekkel. Nekem a papíros jobban ízlik, de azért ez is érdekes tud lenni, ha kell a kávé teljes íze.
    Tisztán tartani forrásban lévő vízzel való leöblítéssel tudom, meg is szárad szinte, olyan forró, a zsírokat meg leoldja még időben.. Aztán majd lehet zsíroldózni egyszercsak, ha már érezni a kávézsír lerakódást.

    Van még a pamutszűrő is, az hiperegyszerű. Zokni, vállfadrót keretre feszítve. :D Lehet készen is kapni. Első használat után vízben tárolod utána. Amíg használod.

Új hozzászólás Aktív témák