Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RetepNyaraB

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz kmarci25 #7906 üzenetére

    Kingrinderről kevés még a visszajelzés, 1z pedig kezd bedrágulni rendesen. De 2 éve még ők is "gyanús csíkszeműek" voltak és a kingrinder meg kialakításban nem tűnik gáznak egyáltalán. Én simán bevállalnám, ha most kéne őrlő.
    De kézit már szigorúan csak másodlagosnak. Egy év elég volt nekem a tekergetésből. Amúgy a jx-prot próbáltam fúróval; kicsavarta a kezemből simán. Kis nyomatékon meg világos pörkkel el se indul. Béna a fúrom, vagy rögzíteni kéne hozzá, de annyit én nem rakok bele.

    goom@ ez egy fos zacskó sajnos, mert nem szelepes, ahol távozhatna a felesleges CO2. Picit meglazíthatod rajta a klipszet esetleg, ha felpuffadna. Ha nem puffad akkor mindegy. Nehogy kinyisd.
    Robusztás keverék 8 nap után már okés lehet - ha szénsavas bukéja van a kész italnak, vagy picit buborékos a széle, akkor még dolgozik. Ettől nem lesz rossz, csak nem optimális.
    Gond később lesz a nyitogatás miatt. Nem tudom milyen tempóban fogy el, nálam olyan 3 hét lenne. Én szétraknám felbontás után kisebb befőttes üvegekbe, rá a fedelet, be a szekrénybe, sötétbe. Legjobb volna a simitózáras, szelepes kv zacsi, majd legközelebb.

Új hozzászólás Aktív témák