Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz smkb #115951 üzenetére

    Azért nem tudok veled egyetérteni, mert amit belinkeltem az az abszolút top kategória. Ezen a szinten már ne keressünk jó ár/érték arányt.
    Van ennél jóval barátibb áron is tök jól használható pedelec és sima monti is. Ráadásul a hagyományos bringák is hasonló áron mennek top szinten, tehát a magas ár az nem pedelec kiváltság. Inkább sok embernek az igényeivel van a baj, amivel abban az esetben nincs baj, ha pénz is van mellette, de amikor csak az igény magas, de fizetni már foghúzva akarunk, na akkor érdemes elgondolkodni.

    Ha már motorhoz hasonlítod, akkor a top kategóriához kéne, mondjuk valami Ducati vagy MV agusta, úgy talán más lenne az arány. Abban sem vagyok biztos, hogy többet foglalkoztak azzal a motorral a mérnökök, mint ezzel a Merida bringával, ez egy többszörös tesztgyőztes bringa, e mögött rengeteg fejlesztés van. És egy ilyen bringának 20kilós súly mellett kell elviselni az akár 20 méteres ugratásokat, az egy dolog, hogy a legtöbben nem erre használják, de attól még ki kell bírnia. Ráadásul az E8000-es rendszer is elég friss, még azért drága, mert a fejlesztési költségeket is beleszámolják. Idővel olcsóbb lesz ez is.

    FIREBLADE78: Szerintem mindenkinek arra van pénze amire szeretné, hogy legyen. Ha motorozni szeretnék, akkor motort vennék. De mivel kerékpározni szeretnék az erdőbe, ezért bringát veszek! Ez szerintem logikus nem? :) Az enyémet 1,1-re írtam ki, aztán meglátjuk. De a meridát nagykerből veszem, így valamivel olcsóbb lesz mint a kisker ára.

    6030D: Sajnos a bringa mellé nem adnak kerékpár kezelési tudást is, azt meg kell tanulni. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák