Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Nem tudom volt-e már róla szó, de azért ez az ügy egyre ijesztőbb lesz, aki követi a Tolvajkergetők pereskedését, az tudja hogy hihetetlen amit művelnek velük, de ez a legutóbbi videó ahol házkutatás után rabosítottak 9 embert a 48-ból akik beszóltak, az ügyésznek, már a legdurvább diktatúrákat idézi.

    És az ügy komolyságát tovább emeli, hogy Tomcat, aki otthon van a jogi témában, már elhagyta az országot és valószínűleg európát is, és olyan helyen van ahol nincs kiadatás, mert már ő sem látja reálisnak hogy a köv tárgyaláson ne kaszálják el őket, annak ellenére hogy minden bizonyítékot megcáfoltak, és úgymond semlegesítettek.

    Ez eredetileg egy remek kezdeményezés volt, eljutott Kolozsvárig, sőt már alakult a váradi csapat amibe jelentkeztem is, és most itt tartanak páran, hogy menekülniük kell a saját országukból, mert koholt vádak alapján minden szabály megszegve börtönbüntetést kapnak majd egy olyan verekedés miatt, amit nem ők robbantottak ki, és semmi nem úgy történt ahogy azt a vádiratban leírták.

    Ezt le akartam írni, mert rettenetes érzés volt a videó végén felismerni, hogy itt már nem bohóckodásról van szó, hanem komollyá vált az ügy.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák