Új hozzászólás Aktív témák

  • ZolkoW

    őstag

    válasz robee19 #156023 üzenetére

    Elmesélek egy történetet.
    Van egy fél fióknyi nyergem otthon, volt már kivágott is, bár azt pont megvették már, szóval mindegyik produkálta, hogy a vérellátás hogy is mondjam... nagyon lecsökkenhetett, mert ha a vérbőség növekedést okoz, akkor az ellenkezője biztos az ellenkezőjét okozza, szóval értitek. És úgy voltam vele, hogy más kellemetlenség nem volt, viszont egyedül a legutóbbi nyergemnél tapasztaltam azt, hogy ez nincs. És akkor gondolkoztam el először, hogy jé, lehet, hogy inkább ez a normális? :D Nincs jelentősége, hogy melyik típus, de amiatt mégis linkelem, hogy ez nem is kivágott, csak egy mélyedése van. [link]
    És akkor jön az érdekes rész: legutóbb mentem 44 km-t, 20 km után előbbre toltam 10 mm-t, mert mondom itt a remek alkalom kipróbálni, hátha jobb. Elöl-hátul csavaros nyeregcsövem van, így a hátsót, amihez hozzáférek, kilazítottam, majd próbáltam ugyanannyira visszahúzni, de vagy nem sikerült, és más lett a szög (tizedfokok), vagy az előbbre tolt állásban kéne más szög, de visszajött a vérellátási probléma. Igaz, hogy betét néküli futógatyában voltam azon az úton... Lehet,hogy ez utóbbi is számít. Vagy a szög, de akkor nagyon.
    És mindig elmondom, hogy montin negyedennyire nem vagyok érzékeny a nyeregre, csak aszfalton sokkal több ideig ülök azonos pózban, egyébként viszonylag hasonló a kormány-nyereg magaságom a két biciklin.

    Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

Új hozzászólás Aktív témák