Új hozzászólás Aktív témák

  • ZolkoW

    őstag

    válasz Toobee #180040 üzenetére

    Szerintem ott csak barkács módszer működik, bár mintha olyat láttam volna valahol (és ez volna a félbarkács..) , hogy a szokásos megakasztószemekben megül egy kis "adapter", amihet hozzábandázsolhatod a hidrós fékedet, vagy a végig csőben vezetett drótodat. Talán még azokból az időkből való, amikor elkezdtek terjedni a h. fékek, de a vázak még nem erre voltak kitalálva. Egyébként pont ma rendeltem hosszú váltóbowden-házat, hogy én is átalakítsam végig zártra. Nem csak az nem szimpatikus, hogy elméletileg még kosz is kerülhet bele (bár a nyitott rész csak a vázon belül van), hanem az sem, hogy egy fém alkatrészen súrlódik egy ponton a drót.
    Én is max 4 csapágyat láttam egy hátsó agyban, de ez ne mjelent semmit :) Viszont arra szerintem lehet számítani, hogy inkább csak a külsők koszolódnak el.

    Ja! szombaton kamáslit is húztam, ez nem csak azért volt jó, mert kívül tartotta a vizet, és nem fáztam a nyári cipőben, hanem sáros sem lettem. Legalábbis a lábfejemen.
    Az vicces volt, amikor a parkolóban átöltöztem (a rutin, amikor berakok egy farmert is, hogy be tudjak utána ülni az autóba anélkül, hogy hazavágnám a kárpitot...) , hogy a thermó hosszúgatyát átütött a sár, és addigra megszáradt, így ahogy húztam le, a lábszáram porzott...

    hopp, közben találtam, ez nem is annyira idejétmúlt dolog ezek szerint: https://www.bike24.com/p25656.html
    ilyenem meg még valahol nekem is van: https://www.bike24.com/p222970.html

    [ Szerkesztve ]

    Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

Új hozzászólás Aktív témák