Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    válasz Hasaggymeg #184593 üzenetére

    A Rythm az csak OEM gyártóknak adják, boltban egyáltalán nincs, ott a sima performance az alap (nem elite), ami egyébént nagyjából ua mint a rythm, hogy ne érezze magát szarul, aki drágábban veszi meg mint az új gépben lévő kedvezményes rythm.
    1/12 kapcsán egyetértek, szerintem is elég lenne legnagyobb tányérnak hátul 46-48 fog, erre a sram is kihozta az 52-t úgy, hogy a többi kerék változatlan így a végén a 42-52 lépcső elég megtorpanós.

    Akkor ez a hidegben féljünk is valami urban legend lehet, én se tapasztaltam semmit.
    Hétvégén voltam Ezüst Kevélyen, meglátogattam azt a híres Kanada trail-t, mentem rajta pár kört. Csak a hőmérő szerint volt hideg, nekem nagyon melegem volt :D
    Vittem magammal telópumpát is, mert gondoltam a szobában beállított nyomás a -2-ben nem ugyanaz lesz, így a helyszíni beállításra készültem. Addig tudott hűlni a bringa a kocsi mellett, amíg átöltöztem és nem keveset kellett bele fújni a hidegben, hogy meglegyen a megfelelő nyomás és sag a szobában beállítotthoz képest.
    Eddig is sejtettem, hogy jóban leszek ezzel a géppel, de a természetes élőhelyén próbálva nagyon összeszedett volt. Hiába 29-es a kerék, nincs panaszom a fordulékonyságra, a geója és felfüggesztése a legmeredekebb részeken is olyan önbizalmat ad. Az az érzés, amikor nem kell túlagyalni a dolgokat, csak teljesen természetesen megcsinálod. Jó pesze az is benne van, hogy azért az lemúlt 2 évben mint rider is nagyon sokat fejlődtem (persze még mindig van hova) és sokkal jobban ülöm a gépet, bár az alap tartásom is sokkal jobb (a régi kiváncsi zsiráf :DDD pózomhoz képest meg főleg), ami kritikus.

    Féretéve a viccelődéseket. Lásd milyen bátor vagyok, képet is mutatok. :)

Új hozzászólás Aktív témák