Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz zsocy #193973 üzenetére

    120 EUR a különbség a két linkelt bicaj között (349 vs 469). Ha hozzáveszed az Orbeán az agydinamót, a lámpákat, a sárhányókat, és a kitámasztót (mind gyári kiegészítő!), ez majdnem el is tűnik. És akkor a jobb váltóról nem beszéltünk még. A maradékot meg, ha van talán 20 Eur, kifizeted a minőségért, garanciáért, meg a használati élményért. Ja, meg hogy kihajították neked a fölösleges, és fölöslegesen nehéz, valamint szervizigényes telót.

    A Kellys meg árban megint 379 Eur, a kettő között van, megint 3x7-es Tourney, Suntour teló, meg széles gumik. Jó, ha valaki direkt terepezésre keres MTB-t a gyereknek, ahol emelkedők is vannak, akkor ok, de gyanítom, hogy az eredeti kérdező elképzelése más volt. No meg tudom, hogy csúnya szexizmus, de megint más egy kislánynak biciklit venni, meg egy fiúnak.

    Pont nézegettem egyébként az utóbbi időben, amikor márkára keresgettem rá az ebay-en, 200 EUR körül vannak ilyen Orbeák használtan ( [link] , vagy [link] , de ez a Trek is elég menő: [link] ), jó, erre még rá kell szánni egy szervizes átnézést (ha se teló, se tárcsa, akkor még azt sem), meg esetleg egy sor/lánc-cserét. Na meg az is jogos, hogy a német használt árakkal nem vagytok kisegítve...

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák