Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    válasz MPowerPH #206719 üzenetére

    Ebben level 2-es védelem van váll, könyök és háton, illetve ott van a szintén 3 rétegű lap a mellkason a nem átlátszó részen. Fulajdonképpen ahol nem átlátszó ott vannak a védő betétek és mez alatt baromi diszkrét, nem látszik a robotzsaru, vagy Hasaggymeg után szabadon a műanyag az élő szöveten. :)
    Pont ezért frissítettem erre, hogy nyáron talán kevésbé melegít, hálósabb. Azért emelkedőt ebben se fogok tekerni 30 fokban :D
    A vállvédőjében külön tetszik, hogy nem a sablon 3d térdvédő betétet teszik a vállhoz, mint más márkák, hanem egy a váll formáját jobban követő egyedi betét van benne, ami nyilván nem felcserélhető a két oldal között, ilyen:

    Nézegettem még a fox baseframe pro d3o-t is, abból viszont már nem volt a méretemben, így már nem kellett olyan hosszan mérlegelnem.

    Egyébként mostanában ezek a protektor ingek is nagyon sokat fejlődtek, egyre több gyártó hoz ki egyre jobb modelleket. Alpinestar-nak és másoknak is vannak jók. Az látszik, hogy akár a fox baseframe akár ez a 100% tarka mind 2021 nyár eleji új termékbejelntések, nincs elődmodell, mind egy reakció az aktuális igényekre.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák