Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    válasz varsam #206723 üzenetére

    Lehet eretnekség amit mondok, de melegben hosszú felfelé akármilyen sisakot inkább a hátizsákra tennék fel mint a fejemre és a tetején az öltözködés része a sisak felvétele is. Ha hullámvasút, akkor viszont önmagában egy szellős vékonyabban szivacsozott FF nem gond, kb ugyanannyit lehet bene izzadni mint állvédő nélkül.

    A level 1 és 2 között a különbség, hogy egy átlagos esésnél mekkora ütéserőt enged át magán maximum. Level 1 esetén ez 18kN, míg level 2 esetén 9 kN (a csúcsértékek lehetnek nagyobbak). Tehát ez az ütéserő, amit a tested a szabvány szerint meghatározott pontját érheti. A kisebb érték nyilván a jobb, lévén akkor kapsz kisebb ütést és oszlik el jobban a külső erő a padozaton minél nagyobb felületre.

    Ezt nyilván mindenkinek magának kell eldöntenie mekkora ütéseknek van kitéve és annak megfelelő szintű védelmet vegyen. A fölösleges súlyt cipelni sincs értelme.

    Igen a 100% könyök és váll védője teljesen rugalmas és flexibilis, felveszi a test formáját, maga a betét is lyukacsos a jobb szellőzésért és a súly kodrában tartása érdekében. Az ismert márkák ma már mind 3do, vagy azzal egyenértékű lágyabb ütésre keményedő betéteket használnak.

Új hozzászólás Aktív témák