Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    válasz Hasaggymeg #206893 üzenetére

    Pont az ugrálás miatt kezdtem el ezt a műfajt, az emberi vágy a repülésre. :) Persze sok ezer ugrás mire így megtanultam, stabilabbak lettek az ugrások, aztán a fene se gondolta volna, hogy a tanuljunk meg ugrálniból downhillezés lesz, és most már próbálkozom a kormány forgatásával, meg a bringa farának mozgatásával és irányba állításával a levegőben.
    Mivel 0-ról kezdtem el ezt tanulni számomra a fejlődés, valamilyen technikai tudás megszerzése, fejlesztése, összekapcsolása gyors egymás utánba az egész utat érdekessé teszi, mindig találok valami kihívást, aminek elsajátításával el tudok szórakozni.

    [#206895] Tyler Durden: azon az ugrón a bal (nagy) eldobó használata ritka ajándék, átalában annál az ugrónál szokott a legtöbbször keresztező szél lenni és a legerősebb a pályán. Most pedig teljes szélcsend volt és nem kellett elcsalni, se leszorítani mehetett telibe a bal dobó magasra. Szélben elég kellemetlen, ha hosszú a levegőben töltött idő és belédkap mint a vitorlában. Jobb esetben csak odébb visz 1-2 m-el és akkor az érkező mellé landosz, rosszabb esetben kifújja a bringát az ember alól, vagy elfordít... na attól óvjon meg az isten. :)

Új hozzászólás Aktív témák