Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    válasz MPowerPH #214694 üzenetére

    Persze, mert a tagon 2 tekerőd van (low speed compression és a rebound), míg a teló gondolom grip 2, amin 4 tekerőd van, és közels se olyan egyszerű téma. Elméletben nagyon vágom mi mire való, de még mindig kerülöm az olyan felfüggesztést, amik ennyire szabadon állíthatók, mert egyszerűen érzem, hogy nem tudok annyria bringázni, hogy tudjak velük mit kezdeni. Még többet kéne menni külön tesztnapokkal egy pályán 20x fel le, oda vissza tesztelni egy egy klik hatását egyszerre csak egy paraméteren, hogy ezek mélyremenő állítgatásával igazán belődd a bringának csak az elejét. Aztán egy másik pályán meg lehet épp más karakterisztikára lesz szükséged.
    Erre egyébként óriási segítség a shockwizz nevezetű kütyü. :) Az megmondja mit merre érdemes tekerni az adott pályán a te meneted alapján az megcélzott karakterisztika elérése érdekében és persze lehet használni első és a hátsó levegős tagon is.

    A grip 2 egyébként valóban némileg feszesebb érzet, ezek igazából minél aggresszívabban mész velük annál jobban működnek. A RS charger 2.1 csillapítása jóval lágyabb érzetűek és több rugóutat is használnak kisebb erőhatások esetén is. Meg persze abban is különbség van, hogy az RS nagyobb légkamrákkal dolgozik, mint a fox, így a fox-ban magasabb levegő nyomás is van a villákban, ami eltérő karakterisztikát fog eredményezni. Ez nem jelent felsőbbrendűséget egyik irányban sem, egyszerűen más ízlésre és karakterre vannak hangolva.

Új hozzászólás Aktív témák