Új hozzászólás Aktív témák

  • jano_77

    nagyúr

    Sziasztok

    Összefoglalót átolvastam, nagyon bő és részletes.
    Ennek ellenére szeretnék kérdezni. Bringákban elég zöldfülű vagyok, nem értek hozzájuk.
    Szeretném lecserélni kinőtt régi, kb 18 éves bringámat és most nézegetem, milyen lehetőségek vannak. Találtam is párat, amik tetszenek és árban is kb beleférnének.
    Kérdzeném rögtön, hogy ez a HERVISBEN kapható Cross Pro alapjáraton tényleg egy 400K-s bringa vagy csak fel van árazva, hogy olyan jónak tűnjön az akció!? :F :U Mennyire vállalhatók az alkatrészei?
    Valamint Merida kerékpárokat néztem még többségében, és érdekelne, hogy alkatrészekben láttam különbséget az alábbi bringák között, kinézetre ugyan azok, hogy a drágábban tényleg jobbak-e az alkatrészek, megéri-e pl a Crossway 40 a felárat a Crossway 20-hoz képest illetve, hogy a Crossway 10-V elfogadható minőség-e ebben az árban, mert nem biztos, hogy szükségem van nekem a tárcsafékre - több a gond vele, nagyobb hozzáértést igényel, stb. :F :U
    Elsősorban hétvégi kirándulásokra, túrákra használnám a bringát családdal, semmi komolyabb tervem nincs.

    Illetve most találtam ezt a hírdetést és érdeklődnék, hogy ez a KTM Leggero Cross megéné-e a 279K-t? (nagyon tetszik :B )

    Segítő szándékú válaszokat nagyon köszönöm előre is. :R
    Janó

    ui.: esetleg ebben az árkategóriában tudnátok-e ajánlani, javasolni megbízható, jó bringát, ami esetleg jobb mint, amiket én találtam? :F

    ui2: Genesis márka mennyire számít a vállalható kategóriába? :F

    [ Szerkesztve ]

    "egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

Új hozzászólás Aktív témák