Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz Hasaggymeg #216696 üzenetére

    Nem is ertem... Ha csak nem versenycelbol tekersz, akkor nem latok nagy fantaziat az outizasban. Es az utak minosege csak egy dolog, en a forgalomtol aggodnek inkabb.

    Egyebkent kezdek elhulni a sok id*ota miatt. Megjelentek itt is az olyan emberkek, akik mindenfele szakadt montira raaggatnak akkora akksikat, mint amekkora az egesz bicaj, melle hatul a nagy agymotor. Es ugy szaguldoznak terepen is, mint az allatok, avagy az autokat elozgetik. Mikozben nem tekernek egy metert sem, de a sportora, gondolom pulzusmerovel ott fityeg rajtuk. Komolyan, szanalom. :o Itt az elektromos rolleresekre nagyon raalltak, remelem ezeket is lekapcsoljak a kinai sz@rjukkal egyutt. Minimum egy helyszini elkobzas a vastag bunti melle, vissza sem adnam nekik azokat a bringanak nevezett hulladekokat.
    Nem is ertem, mi a celjuk a 70 -el szaguldo, 30kg plusszos ocskavasakkal. :F Ez nem sport, nem is kirandulas. Miert nem ul krosszmotorra? Az legalabb megy, ott van adrenalin is, meg kell egy minimalis tudas is, hogy ne hagyd ott a fogadat az elso ugratonal.

    Az ilyen suttyok miatt alakul ki bringasok fele a negativ kritika es eloitelet az autosok es a turazok oldalarol is.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák