Új hozzászólás Aktív témák

  • D.Orion

    veterán

    válasz ludsimon #21893 üzenetére

    Április hónapban jóval többet jelentett nettóban ez a sok munka. A saját munkaköröm a könnyű/közepes fizikai munka, de mellette még egy fél művezetői feladatkört is ellátok, plusz ha kiesik egy munkás a gép mellől(betegség, szabadság), akkor azt is csinálom. Jogos, hogy nem éri meg, mert az egészségem rovására megy, és nem is fogom ezt sokáig csinálni már, visszaállok csak a saját munkakörömre amivel kb. annyit fogok keresni amennyit írtál.
    Videoton, úgyhogy igen, ez se egy díszpéldány az Ipari Parkok közül. ;]

    ígyvanferi: Megfogadom.

    (#21895) ludsimon: Nincs még saját családom, csak szülők, nagyszülők. Édesapámnak van egy saját nyílászáró vállalkozása, mely már lassan két évtizedes lesz. Megy a bolt, de annyira nem, hogy saját vállalkozásból vonjak el pénzt. Ha majd visszavonul apám, vagy felpörög jobban a gazdaság(netán kevesebb lesz a konkurencia), akkor azt szeretném csinálni, addig viszont saját helyről teremtem elő a pénzt oda pedig besegítek a modernebb felfogásommal(netes hirdetések, szórólapok szerkesztése, videó bemutatók, stb stb.) Továbbtanulni így maximum a Kft vezetéséhez szükséges dolgokat fogom. Angol és német nyelven szépen lassan el tudok beszélgetni(enyhén diszlexiás vagyok egyébként így azt nem volt egyszerű megtanulni), továbbá van némi technikumi végzettségem, meg egy helyi gyárban használatos CNC stancoló, forgácsoló ismeretem. No, de ennyi téma lecsukva, lefogyok és egészségesen élek. Egyébként kb. most jöttem haza 12 órás műszakból. :B

    Kerékfűzésre visszatérve:
    Elég ha csak a csupasz kereket elviszem külső gumi nélkül, vagy vigyem azt is? Vadi új gumi lesz rajta, de nem tudom, hogy számít-e valamit. Külön utána kell-e vagy szoktak-e állítani az abroncs futása miatt a felninek/küllőknek?

Új hozzászólás Aktív témák