Új hozzászólás Aktív témák

  • Solad

    őstag

    válasz ludsimon #22414 üzenetére

    3 éve egy kedves polgártársunk úgy döntött az utolsó pillanatban hogy mégsem adja meg az elsőbbséget, és elém kanyarodik amikor tőle kb. 5 méterre jártam robogóval, lényegében frontálisan csattantunk, és azóta ezt nyögöm, most épp egy hátsó keresztszalag-pótlás utáni 6,5 hét teljes tehermentesítés eredményét látod.

    Szerencsére meglepően jól mozog a térdem, így a doki adott még két hetet a szalagnak erősödni, és csak akkor kezdjük 90 fok fölé mozgatni. Kicsit szenvedősebb lesz, de elviekben a szalag jobban beépül és stabilabb lesz a térdem, plusz az átlagon felüli izomzat jól stabilizál, úgyhogy várhatóan szuper lesz a lábam :C

    (#22416) Toomy: ez volt a negyedik műtétem, az elsőnél 10 hét tehermentesítés volt, akkor rosszabb helyzetből indultam (bár ebből egy apró egy pedig kisebb), ha eddig mindig gond nélkül végigcsináltam, most is kemény leszek ;) Hál'Istennek bringázásnál kötött pályán történik a mozgás így viszonylag hamar visszapattanhatok a nyeregbe, az őszi Tisza-tó körön már ott szeretnék lenni. A korizás sajnos még várat magára pár hónapot.

    [ Szerkesztve ]

    No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts

Új hozzászólás Aktív témák