Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Jó estét az uraknak :D

    Kis útbaigazítás/tanács kellene, főleg azoktól akik értik mit jelenet az a sok szám a geometria ábrákon, mert nekem nem egyértelmű :F
    Kaptam egy killer árat egy villanyvasra, de csak 1 napom van dönteni, és a gond az hogy M-es. 179cm 84cm belső hossz, jelenleg L-es bringám van, ami lehet hogy nagy, legalább is a reach az hosszúnak tűnt elsőre ezért rövidebb stucnit raktam rá már a legelején, de még mindig van hogy úgy érzem kicsit ki vagyok nyúlva rajta, habár az XC bringa. Itt egy összehasonlítás a két georól [kép]

    Továbbra is hosszabb túrákra 4-6 óra, használnám, és elvétve dh-s csapatásra.

    Nekem 2 fontos dolog van, 1, hogy ne terhelje jobban a térdemet mint a mostani, azért mert kisebb a váz és rosszul ülök rajta, a másik meg mivel a reach az rövidebb, de a többi érték nem tudom mit takar, lehet hogy kevésbé leszek rajta kinyúlva, ezáltal nem terhelem úgy a derekam?!
    Holnap kipróbálhatom 2 körre, kikapcsolt motorral, ha ráülve van hely a térdemnek a kormány forgatása közben, és nem érzem hogy felállva átesnék a kormányon, akkor jó a méret, vagy ez bonyolultabb?
    Mondom, leginkább attól félek, hogy mászásnál nehogy megfájduljon a térdem, a kisebb váz okozta összenyomottabb pozíció miatt.

    Remélem tud valaki tippet adni, az is ok ha azt mondjátok ez nevetségesen kicsi.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák