Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    válasz fulton #228914 üzenetére

    voltam tegnap tekerni egy 100km-t. hát...kerékpárossal 2-3 al ha találkoztam, és 80% ban kerékpár úton mentem. (indulásnál 16 fok körül - majd le estére 10 fok)
    azt kell mondjam ez az öltözék amiről írtam itt, plussz középre felvettem a nyári kerékpárpólóm, jó volt míg 14 fok felett voltunk és nap is volt, de a kis túra út 4-5ik órájától már éreztem hogy át voltam hülve 17h után hogy elment a nap, hült a levegő már nem volt a legjobb...ennyi óra tekerés után. főleg a kezem (nem volt kesztyű) a nadrág ahhoz képest korrekt volt, lent nem fáztam, nem éreztem hogy átfujt volna a hideg szél, jó volt viselni (de estére 11 fok alatt már az sem volt a legkomfortosabb 6 órányi út után)

    valami sapka kellene , Ti mit használtok ilyen 10-15 fokra?

    //a dekás nyári fejsapkát használtam, nem fázott épp a fejem így, abszolút rendben volt, de a fülem kint volt, meg talán csak kéne egy melegebb sityak, valami thermo-s.//
    vonatot is késtem így 1 órát még az éjszakában hidegben tekertem levezetés.. nem mondanám hogy fáztam egyébként... aztán haza.
    itthon meleg tea , kaja...aztán rá 2 óra múlva valamiért felszaladt a pulzusom az ágyban fekve, csak úgy, elég magas lehetett ahogy csuklómon ránéztem, és olyan furán voltam, és mintha a fejem is lázas lett volna vagy nem tudom (lázat nem mértem)., alig tudtam elaludni. ha kikeltem az ágyból, olyan érzés volt mint mikor anno covidnál ha kikeltem az ágyból, rögtön mint aki kimerült semmi erő, gyenge, magas pulzus.
    óra szerint 2700 kcal ment el, és gész nap reggelin kivül egy mákos rétest és banánt ettem kis bonbon. meg folyadék. + itthon kaja.
    mérleg majd 2 kg mutat kevesebbet ma mint tegnap.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák