Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    válasz Dark Archon #237227 üzenetére

    A próba úton bebizonyosodott nálam is, hogy oké felvéve kényelmes volt meg minden, de út alatt zavaró volt annak a kantárja (is). Az tuti hogy helyén tartja amit kell, de mégis nem volt a legjobb érzésre. Vissza lett küldve, berendeltem egy Castelli Free Tri 2 nacit, ebben sokkal vékonyabb betét van, meglátjuk , és kantár nélküli.
    ------
    Ami újabban feltünt, a kellys nem elég feszes deréknál és eláll a testemtől tekerés alatt, a dzsekinek meg nem annyira erős a gumirozása hogy rámszorítsa, és mivel nem szélvédett a nadrág bejut a menetszél, igazgatni kell gyakran....kezdeni kellesz valamit vele. Valahogy szorítani a gumirozásán a dzsekinél. Eddig nem tapasztaltam, valszeg hogy a nadrágot kimostam párszor, kicsit lazulhatott, vagy picit a ruhán kellesz igazítani magamon.
    Már szívesen megnézném a sima XL kabát milyen lenne, picit bánom hogy 2XL hoztam el ez van, bár lehet annál is kevés lenne a szorítás ebben az esetben. Mondjuk ott meg az ujja lett volna rövidebb, így is néha le kell húzzam... plussz nagyobb a mozgásérzet ebben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák