Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Hasaggymeg #248718 üzenetére

    "minél fentebb vagy annál tovább látsz."


    Ez milyen igaz! :) De csak azokkal kell foglalkozni, akik leelőznek. Nagyon előre nem kell tekinteni, mert az fájhat az egónak. ;)
    Én mondjuk mivel rendszeresen nézem a profi versenyeket, így mindig az van a szemem előtt, hogy felesleges túltolni az arcoskodást amatőr szinten, mert ott a másik szint, a profik. Akik meg úgy mennek, hogy hihetetlen.

    Múltkor megelőzött egy srác dobkőre felfele. Ott mosolyogtam magamba, mert arra gondoltam, hogy utána kellene szólni, hogy "Jó persze, de a te lábad le van borotválva! :DDD ;] " Szóval én így szórakoztatom is magam. Viszont sokszor volt már az, hogy elmentek mellettem, és akkor kapcsoltam, hogy csak lötyögök, és tudok én ennél gyorsabban is menni. Szóval sokszor jó ébresztő is nekem, ha elbambulok. Szerencsére viszont ritka, hogy előznek, még ha nem is vagyok erős. Mert valljuk be, azért nem esik az jól, ha otthagynak. Főleg ha ebike-os, de ezt hagyjuk is. ;] ;]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák