Új hozzászólás Aktív témák

  • ZolkoW

    őstag

    válasz Joke21 #253302 üzenetére

    elsősorban a kapcsoló részre értettem, de tényleg nem értek hozzá. azt sem tudom, zár, vagy bont húzásra, vagy esetleg mindkettő létezik-e, és igen, a csatlakozó is kérdés, bár az lehet hogy (tuti) hekkelhető.

    hidrós esetében is van ásványi folyadék, meg DOT-os, utóbbi tönkreteszi az ásványihoz való tömítéseket, szóval legalább ebben egyezzen a két rendszer, ha vegyíted, de a fékcsövek tudtommal kompatibilisek.

    én jópár tárcsa/betét kombót próbálgattam vele, pihen is egy pár BB7 a szekrényben, most HY/RD van elöl, és nem állítom, hogy ennél nem lehet jobb (más tárcsával vagy betéttel, de ez nem régóta van meg, szóval még nem játszogattam vele), de egyelőre a BB7 legjobb formáját alulról súrolja. Ami amúgy nem rossz, de erre a gravelre nem fogok 160-asnál nagyobb tárcsát tenni, az tuti, és ha lejtőn le, mondjuk irányjelzés közben akarok fékezni, akkor azért bele kell rendesen kapaszkodni, hogy lassuljak.
    Igaz, én vagyok a fórumon, aki mindig el tudna képzelni nagyobb fékerőt (és nyilván a kar is sokat számít, ez egy Rival FVK, és a BB7-et a saját állítható húzású karjával használtam, természetesen a legkisebb húzásra állítva)

    [ Szerkesztve ]

    Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

Új hozzászólás Aktív témák