Új hozzászólás Aktív témák

  • Ringman

    nagyúr

    válasz Jester01 #261231 üzenetére

    vevő javára mindig el lehet térni, rose-nál és bike24-nél ingyenes a visszaküldés. (ill. náluk sávosan csökken a szállítási díj is)

    szerk:
    legalábbis kb 2-3 hete még ingyenesen küldtem mind2 cégnek vissza terméket.
    szívás ha pont most változtattak ezen.

    szerk2:
    tényleg változtattak, ez a régi: [link]
    A saját csomagolásunk is alkalmas visszaküldésre. Előre fizetett visszaküldési címke minden olyan csomagban található, amelyet Németországba, Svájcba és Liechtensteinbe szállítanak. Az alább felsorolt összes többi ország esetében a megfelelő linkre kattintva kinyomtathatja az előre fizetett visszaküldési címkéit (a visszaküldési címkék nem használhatók kerékpárok esetében, lásd a Szállítási károk / Követelések fejezetet). Egyszerűen vigye el a csomagot a postahivatalba, a rajta lévő címkével. Kérjük, mellékelje a kitöltött visszaküldési űrlapot is. Visszaküldés esetén egyes árucikkeket szükség esetén az Ön címén is felveheti a futár. Visszaküldések az EU tagállamaiból, Svájcból és Liechtensteinből csak a visszaküldési címke használatával ingyenesek, vagy amikor kollégáink szervezik az elszállítást. Más harmadik országokból származó áruk visszaküldése esetén Ön viseli az áruk visszaküldésének és a vámvisszatérítés közvetlen költségeit.

    most meg:
    6. VISSZAKÜLDÉSEK / VISSZAKÜLDÉSI KÖLTSÉGEK
    Returns from EU Member States, Switzerland and Liechtenstein are only free of charge when using our returns label or when a pick-up has been arranged by us. When returning goods from other third countries, you will bear the direct costs of returning the goods as well as the return customs clearance.

    e szerint ha az ő visszaküldési nyomtatványukat használod, akkor továbbra is ingyenes

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák