Új hozzászólás Aktív témák

  • velizare

    nagyúr

    válasz lsebestyen #277443 üzenetére

    nekem van gyorszáras tárcsásom, és eddig nem a fék miatt gond a gyorszár. zömében az első kereket szedi le az ember, és eddig azt elég jól vissza tudtam rakni, nem változott a fékhatás.
    viszont amikor a hátsót kellett leszedni, akkor utána be lehetett újra állítani a hátsó váltót is. ez meglepett, de ezek szerint a 2x11nél már elég keskenyek hozzá a hátsó fogaskerekek, meg a lánc, hogy inkább annak fájjon, ha nem ugyanoda van visszatéve. meg az ugye aszimmetrikus súlyelosztású, mert racsni és fogaskoszorú csak egy oldalon van rajta, ergo a láncot is szét kellett szedni, különben a hátsó váltó rugója még húzza is magával az egészet. szóval nem olyan dolog, amit annyira szívesen csinálnék az út szélén.

    de aztán az is lehet, hogy az én fékemben (tkr/hy) hosszabb a dugattyúk útja, ezért nagyobb a rés. mondjuk jó vastag tárcsa is van hozzá.

    [ Szerkesztve ]

    Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

Új hozzászólás Aktív témák