Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz Lacerta #278131 üzenetére

    + Speedy007

    Van amúgy egy szűk réteg, akinek erre kell az ebike, az ilyet helyre kell tenni - magadban mindenképp, ha jár a szája, akkor nekem speciel nem gond beszólni sem. Itt is volt kolléga, aki nagyon kemény volt a kiütött korlátozásos ebike-kal dombnak felfelé, kapta is az ívet rendszeresen.

    Ezt a terepre ebike dolgot amúgy az én gyomrom is nehezen veszi be, de egyébként meg nekem aztán rohadtul nem fáj, ha valaki ezt élvezi. Ha meg belekever a komokba, akkor flagelni kell, és átrakják ebike kategóriába, már ilyen is van külön a straván. Ha magától nem ezt használja, lehet szívni a vérét.

    Én személy szerint abszolút nem érzem szükségét a rásegítésnek, annak viszont örülök, hogy nejemnek megvettük, sokkal konfliktusmentesebbek a közös tekerések, és munkába is egyszerűbben, szívesebben jár biciklivel, ha szembeszélben, meg a dombon felfelé nem az életéért kell küzdenie. Kb amúgy 4-5 kmph-val nőtt az átlagtempója, nagyjából ennyit veszel észre a statisztikáin. Meg hogy az emelkedő nem fogja meg, és nem izzad csatakosra. Eddig olyan 18-20 között volt az átlaga, most közelebb van a 25-höz. Ami nekem is jó, amikor együtt tekerünk. Amúgy meg októberben futotta az ötödik maratonját, szóval beszólhatsz neki, hogy tápos, de csak ha utánacsináltad. ;] :P

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák